cripple Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Posiadam na komputerze pliki konfiguracyjne biosu ze stabilnymi ustawieniami OC dla płyty MSI Z77-G43, których po zmianie biosu już nie mogłem wgrać. Przestały być kompatybilne. Obecnie na płycie padło zasilanie i musiałem wymienić ją na inną. Pytanie brzmi: Czy da się w jakiś sposób z pliku konfiguracyjnego z końcówką OCB wyciągnąć ustawienia, tak bym mógł je skopiować do obecnej płyty i nie musiał wszystkiego ustawiać ręcznie od nowa i testować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Rożne płyty, to różne sekcje zasilania itd. Dokładnie tak samo na pewno nie będzie. Musisz robić od zera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Nawet jak by był jakiś soft do tego to gra może być warta świeczki - więcej z tym roboty może być jak byś to robił ręcznie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 Dzięki. To pozostaje mi powrzucać ustawienia z sygnatury i patrzeć czy płyta poradzi sobie tak samo jak poprzednia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...