kobus Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 jak przekonac starych otoz z gosiceiem sie umuwilem ze przyjde dzis kolo 17 jak bede mogl a sprawa w tym ze musze rano kolo 8 nakrecic starych a jest to ogar hyh za 300zł na papierach biale blaszki :D p.s nie wie ktos ile przerejestrowanie kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 O qrde kobus ograz na papierach za 300zł u mnie w miejscowosc moglbys miec wiejski sprzet kaskaderski (WSK) z tyle kasiory na papierach w stanie-godnym pomarzenie, kupe dziadkow posiada tak owe ktore przejechane maja 200km a reszte przestaly w szopie, garazu etc. A jak przekonac, tego Ci niestety nie powiem(napisze) dlatego ze sam bylem malo przekonujacy okolo rok temu i moi kategorczynie mi odmowili takiej przyjemnosci-posiadania MZ'tki lub WSK'i Ale powodzenia zycze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Dawno, dawno temu , jak chciałem motor to powiedziałem rodzicom że idę kupić motor. Rodzice popukali się w głowę i powiedzieli z politowaniem " idź kup". To poszedłem i kupiłem. Trochę się zdziwili , troche pokrzyczeli ale przecież pozwolili ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Powiedz ze juz nie mozesz pedałowac ;) Coś moze ze motorowerem bedziesz mogł sie przemieszczac znacznie szybciej i takie tam ;) Musisz wymyslec jakas scieme :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 kup go i dopiero wtedy pokaz rodzicom swoj zakup - postawisz ich juz przed faktem dokonanym ;p - raczej Ci go nie spala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Kaz im sie przejechac komunikacja publiczna ;)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ok dzienki :) namowilem starych o 17 jade po piździkha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ja bym sie przywiazl do kalmki ew. jakiegos slupa czy cos tam, do balkonu... :)) i zglosil swoje zadania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 pisze się "przekonać do motoroweru" ewentualnie "namówić na motorower" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...