SOOB3K Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 Siema, w wyżej wymienionym laptopie wymieniłem dysk HDD na nowy, paste termoprzewodzaca, baterie(zamiennik, firmowy) wgrałem Windows 7, zasilacz zamiennik jakiejs firmy whiteenergy jakoś tak. Na tym laptopie pracowalem bez baterii i było okey, po podłaczeniu bateri i właczonym systemie jest doslownie tak komunikat: laduje,nie laduje i tak co kilkanascie sekund oraz poziom baterii spada. Na wyłączonym laptopie ładnie ładuje baterie. Obstawiam że ten zasilacz nie daje rady, ponieważ podczas tego migotania podczas włączonego systemu tak samo mruga sobie dioda na wyświetlaczu. Prosze o poradę, czy coś może ja spierolilem czy zasilacz do wymiany? Pozdrawiam, Soobek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zobacz jaką moc miał oryginalny zasilacz a jaki ma Twój zamiennik, będziesz miał odpowiedź czy zasilacz jest za słaby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOOB3K Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2017 Są takie same na oryginalnym i zamienniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2017 To wygląda, że tylko takie same są cyferki na jednym i drugim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOOB3K Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2017 Czyli zamówić nowy oryginalny zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ja szukałbym firmowego zasilacza i tych samych parametrach, nie koniecznie nowy. Nowy oryginał to pewnie fortuna. Ważne by był produkcji Delta, FSP ewentualnie Lite-on. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...