Ravenowy Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2017 Witam, za wczasu przepraszam jesli otworzylem temat w nie tym dziale. Czasami w grach czasami przy pracy w officie lub siedzenia w przegladarce komputer sie wyłączy i nie chce sie włączyć, dopiero po odpięciu kabla zasilania z płyty głównej i podpieciu go ponownie wszystko znowu rusza. I5 2500k asus p8z68-v le corsair cx600 560ti gainward Dodam tylko ze mialem problem podobny jesli ze wywalało bo wyskakiwal anti surge z plyty glownej, komputer byl testowany w praktycznie wszystkich programach i nic nie wykazalo wiec to wylaczylem, jesli macie jakies pomysly lub ewentualne podpowiedzi bardzo bym wysluchał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2017 Spójrz na początek na wiązki kabli zasilających oraz przyjrzyj się płycie głównej po wyjęciu z budy. Obstawiam że właśnie wychodzi jakość modeli LE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2017 + wizualna ocena kondensatorów w zasilaczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravenowy Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2017 Jesli chodzi o zasilacz to nie widze nic by mnie mogło niepokoić, testowany w tej budzie i w innej wszystko przechodził na cacy, praktycznie z mojej oceny wyglada jak nowy. Jedyny mankament jaki zauważyłem to własnie ten kabelek zasilania do płyty głównej, wsadzony zaskakuje i wszystko jest okej, wystarczy nim delikatnie poruszać i robią sie tak jakby luzy na nim tak jakby nie trzymał a trzymie (heh) wystarczt troszeczke bardziej nim poruszyć i jest zgon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...