deffik Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam, mój komputer nie nadaję się już do grania w nowsze gierki lepsze niż CS:GO. Tak więc mam budżet 1000zł , obecnie mam zamontowane : -procesor Intel Celeron j1900 1.99Ghz (zintegrowany z płytą główną) -kartę graficzną AMD Radeon R7 240 2gb -RAM 4Gb ddr3 (1 kość) -zasilacz Bandit 500w -płyta głowna ASRock J1900M Pytanie brzmi: Co zmienić aby ten komputer zaczął lepiej funkcjonować. A i bym zapomniał gram na rozdzielczości 1920x1080 Liczę na pomoc! ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 najlepiej sprzedac to i kasę dołozyć do normalnego zestawu ten zasilaćz to jakis fascynujacy musi być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemurek Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgadzam się z @tesel. Dokładnie taką konfigurację (poza grafiką i zasilaczem) ma mój NAS. Wysłane z mojego 6055K przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zakochany Graham Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 Oj najlepiej sprzedac to i kasę dołozyć do normalnego zestawu ten zasilaćz to jakis fascynujacy musi być Pesel ma rację. Czasami zeby bylo lepiej to trzeba zburzyc wszystko i zaczac zupelnie od nowa. Czasami totalnie nie warto wkladac nowych komponentow w stare smiecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dine344 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 Przede wszystkim to tu się nie da nic włożyć po prostu, proc zintegrowany więc odpada, grafiki mocniejszej nie ma sensu wkładać pod to co jest, zasilacz zresztą też nie pozwoli (zdaje się to jest coś koło 250W realnie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deffik Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dzięki za opinię :) Postaram się go opchnąć i złożyć coś normalnego. Jeszcze raz dzięki! :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...