Andrew999 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Witam. Posiadam zasilacz Thermaltake Smart Modular 630W 80 + Bronze. Chciałem się spytać, czy zacinanie się gier, które występuje tylko online, mogło być przyczyną wadliwego zasilacza? Poza graniem online wszystko jest w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobexor Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 no jakiś słaby jakościowo zasilacz to to nie jest i zasilacz nie ma bezpośredniego wpływu na wydajność jednak jesli daje za mało prądu gpu i cpu może zwalniać lub jeśli daje za dużo cpu/gpu może dostawać po [gluteus maximus] i zwalniać z przegrzania 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew999 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Czyli jest taka możliwość, że jest to wina zasilacza? Pytam się bo próbowałem wymieniać części po kolei, a nie mogę od długiego czasu dojść do tego co może być przyczyną. Został mi tylko zasilacz... nie wiem czy kupować nowy, a nie mam możliwości sprawdzenia innego. 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew999 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) H Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Andrew999 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...