ChristeQ Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Karta graficzna: Gigabyte Radeon HD 7850 1GB OC (bez OC :] )Dzisiaj, tj. 30.01.2017 przed godziną 01:00, podczas zmiany gry z League of Legends na Counter Strike: Global Offensive po pierwszej rundzie zobaczyłem czarny ekran. (Restart... Windows 10 się ładuje... Czarny ekran...) x3, wiatraki na karcie graficznej nie chodziły. Na integrze wszystko śmiga. o 12:30 po powrocie z uczelni wyczyściłem kartę z kurzu, podłączyłem również czarny ekran, z powrotem na integre, wyrzuciłem sterowniki, restart i podłączam kartę graficzną, włącza się system, pulpit elegancko artefakty (2 paski z góry na dół o grubości 4cm), po czym przywitał mnie czarny ekran. Teraz pytanie czy ona naprawdę padła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 tak, ona naprawdę padła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChristeQ Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Czy to może być wina zasilacza? Jeżeli ok. 15:00 znów podłączyłem, wyrzucając wszystkie sterowniki ale w trakcie ich instalacji znowu padła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Niekoniecznie, bo po w trakcie instalacji sterowników karty jest ona wykrywana przez system i jak jest uwalona to masz taki właśnie efekt. Najprościej jest pożyczyć od kogoś inną kartę i przetestować. Jak będzie ok to wiadomo 7850 do wywalenia. Zwłaszcza że jak nie dzisiejsze czasy to juz dość leciwa karta, wiec i tak czas na wymianę. W 1050Ti bym celował do tego zestawu. p.s po co to podawanie szczegółowej godziny co i o której ? Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Devil 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChristeQ Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Nie mam pojęcia, żeby podkreślić różnice czasową(?) :)Myślałem nad zakupem 1060. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...