melloon Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2017 Witam serdecznie. Potrzebuję porady co kupić 1) Kwota przeznaczona na zakup: około 2000zł, nieco elastyczna 2) Rozmiar matrycy : od 15 cali , najlepiej matowa 3) Główne zastosowanie: gry Tomb Raider 2013, Sims 3 net i filmy. 4) Wymagania specjalne : brak 5) Osobiste preferencje: może być niebieski (dla pani) 6) System operacyjny: może być bez systemu, fajnie gdyby były dostępne drivery win7 7) Sposób uzywania: głównie na biurku, bateria nie jest priorytetem Sprzedawca polecił mi http://www.x-kom.pl/p/317166-notebook-laptop-156-asus-r540lj-xx337-i3-5005u-4gb-1tb-gf920-morski.html ale mam wątpliwości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2017 większość tych wykastrowanych niskonapięciowych procków i tak ma kiepska wydajność ograniczoną max. zużyciem energii, już bym wolał coś na gen3 i7, a tomb raider to i na interze pójdzie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melloon Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2017 Dziękuję Chyba dołożę do tego Acera http://www.x-kom.pl/p/339611-notebook-laptop-156-acer-e5-575g-i3-6006u-4gb-500-win10-gt940mx-nieb.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melloon Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2017 I taki zamówiłem. Obejrzymy jeszcze w sklepie, ale wygląda że będzie ok. Dziękuje wszystkim raz jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melloon Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2017 Wydaje mi się że sprzęt adekwatny do ceny :-) Ogólnie ok, ale win10 to masakra, a przed siódemką laptop stawia mocny opór. Nadal walczę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melloon Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2017 Z problemami, ale udało się postawić win7, teraz wszystko działa. Tomb Raider też :-) Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...