DziubekR1 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 Nie wiem czy "GRY" jest dobrym działem, jak jest lepszy, to proszę o przeniesienie. Ostatni news o skanach Secret Service sprawił, że zacząłem szukac innych skanów starych czasopism i znalazlem ciekawą stronkę - http://stare.e-gry.net/czasopisma . Jesli macie coś podobnego z pozostałymi gazetkami, to proszę wstawić. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zakochany Graham Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) I love this sh*t. / Ich liebe diese sche*se. Kiedys zamowilem wszystkie archiwalne numery SS i dostalem koszulke SS. Edytowane 5 Lutego 2017 przez Zakochany Graham Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 Proszę bardzo: http://zapach-papieru.strefa.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 Stare dobre czasy SS, które już nie wrócą. Łezka w oku się kręci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zakochany Graham Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2017 Dokladnie. I niech Bog ma w swojej opiece niejakiego Krzysia Qubeczko. Slyszalem ze biedny chlopak umarl. W ogole. Chce sie pochwalic ze kiedys na lamach SS w dziale tips and tricks pojawil sie napisany przeze mnie cheat do gry : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2017 Ciagle mam wszystkie RESETy :P tylko checi do skanowania jakby mniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...