scopeno Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 Witam. aktualnie jestem wyposażony w i5 6402p 2.8ghz, 1 hdd 1tb, płyte MSI B150M PRO-VDH 8gb ramu 2133 oraz najważniejsze PSU Corsair CX450M. We wtorek przychodzi moja nowa RX 480 od MSI, model gaming X w 8gb vramu. Wiem że PSU uciągnie tą karte lecz czy nie będzie problemu z OC do poziomu 1400mhz czy troche wyżej ? Czekam na sensowne odpowiedzi i z góry dziękuje wszystkim za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 jak dla mnie teoretycznie powinien uciągnąć, zresztą jak będzie niestabilnie to sam zobaczysz, zrób parę testów w benchach i wyjdzie w praniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobexor Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 spokojnie da rade zestaw po oc pociągnie max 300w zasilacz na samej 12 ma ponoć 440w Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scopeno Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 spokojnie da rade zestaw po oc pociągnie max 300w zasilacz na samej 12 ma ponoć 440w I normalnie potem będe mógł dołożyc ram/ssd/mobo i dalej będzie wszystko grało? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2017 Zapytaj mnie dlaczego zamknąłem temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...