Skocz do zawartości
pony123

Zestaw do gier [4000-5000zł]

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, próbuje złożyć jakiś sensowny zestaw głównie pod Total Wary, BF1 i z myślą o Ghost Recon (sporadycznie cs itd.). Budowany jest zupełnie od zera. Można powiedzieć, że jestem laikiem w temacie, więc nie do końca wiem, czy to ma w ogóle ręce i nogi (najbardziej zastanawia mnie zasilacz i płyta główna) http://www.morele.net/inventory/info/YsXcwr/ Grać będę raczej w rozdzielczości full hd i mam w planach oc. Chciałbym, żeby ten sprzęt starczył mi na najbliższe 2-3 lata bez zmiany komponentów i fajnie gdyby też dało się zbić trochę z kwoty w linku bez spadku wydajności, bo wleci jeszcze Windows i aktualizacja biosu jeśli zostanę przy tej płycie. Jakieś sugestie? Z góry dzięki.

Edytowane przez pony123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie mam jeszcze jedno pytanie. Zapowiadają się jakieś większe spadki cen na przełomie tego miesiąca lub początku marca na które warto zaczekać, czy raczej nic takiego nie będzie miało miejsca i zamawiać już teraz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogłeś na niej nie siadać  :banana:   Precyzując miałem na myśli premiery, które w mniejszym lub większym stopniu mogłyby mieć wpływ na ceny niektórych podzespołów.

http://www.morele.net/inventory/info/huhfaM/
W dalszym ciągu nie jestem pewny co do zasilacza, będzie w porządku?
Myślę jeszcze o późniejszym dorzuceniu drugiej 480, czy lepiej dopłacić od razu i brać gtxa 1070?

Edytowane przez pony123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi