millor Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 :idea: żeby zrobić coś takiego ala w "chipie" top10. Można by było zrobić taki program co by robił automatyczny upload z serwera na twardy a potem można by był czytać off-line no i odpowiedzi wysyłać przy kolejnym uploadzie Modem live is brutal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 A takiego programiku nie umiem napisać :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 tera mamy nius groope Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 tera mamy nius groopeTen newsgroup jest beznadziejny, takie tam zamieszanie pelno postow smietnik jak szmata, i wogule nie ma takiego klimatu jak trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 byloby extra) bo ta news to no cuz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 A nie lepiej byloby gdyby zrobic forum na bazie tego tylko z bardzo mala iloscia grafiki. Mozna by brac tekst z normalnego forum na to zubozone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 a jest jakas grupa dyskusyjna?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 mnie nie pszeszkadza grafika ale sam fakt czytania tresci bo schodzisie to troche i robie to tak ze locze sie wybieram interesujace mnie tematy sciagaja sie 6 minutek a puzniej czytam ale zeby odpowiedziec znow musze sie polaczyc i kloknac odpowiedz i znow sie rozloczam wiec to troche uciazliwe tak trzy razy wiec program dawalby to ze ciagnol by wszystko i zapisywal na hdd cala grafike wiec dalobysie w krutkim czasie sciagnac cale forum) za piewszym razem musialby sciagnoac wsio ale juz za drugi sam text) wiec pomysl jest wpozo jak na moj gust z tym ze kto go napisze) bo mi daleko do doskonalosci w tej dziedzinie i zreszta sami widzicie ze piepsze od zeczy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek@oo Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 sorki, ze wygrzebuje ten watek prawie z samego dna... Czy ten pomysl z programikiem do czytania jakos ruszyl? Czy jest jeszcze gdzies grupa news tweak.forum? A w ogole, to najbardziej by mi pasowalo zrobienie bramki forum<->newsgrupa, przy czym dla ograniczenia spamu, wysylanie mogloby wymagac posiadania profilu w normalnym forum. Mysle, ze ulatwiloby znacznie dostep do forum ludziom z modemami/powolnymi laczami. Czytniki news czesto zawieraja w sobie opcje czytania offline, a jesli nawet nie to zawsze mozna zaprzac do pracy lokalny serwer news (np. windowsowy hamster). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Newsgrupa padla i nie bedzie brak mozliwosci moderowania sensownego i nikle zainteresowanie sprawilo ze nie ma to wiekszego sensu Taki program byl by rownie piekny co awykonalny wiec na jego realizacje raczej bym nie liczyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Nie wiem o co chodzi. Ja mam modemik i szybko mi wszystko pięknie biega, nawet gdy jest sporo fotek itp., więc nie widzę powodu dla jakichś wielkich zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...