pyotrec Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ...kopiowanie obrazu i dzwięku z magnetowidów video do komputera ? 8) posiadam karte MX Ge Forece 256 mb, jeżeli tak to prosze o instrukcje do tego typu operwcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ...kopiowanie obrazu i dzwięku z magnetowidów video do komputera ? 8) posiadam karte MX Ge Forece 256 mb, jeżeli tak to prosze o instrukcje do tego typu operwcje po pierwsze to nie jest karta MX tylko FX, i to bardzo potężna po drugie jak masz karte VIVO ( wejscie i wyjście video ) , to nie ma z tym problemów , podłanczasz magnetowid , a w oprogramowaniu ( jak karta jest VIVO to i opraogramowanie powinno do tego być ) ustawisz odpowiednie opcje ; niestety dokładnie ci tego nie wytłumacze bo nie babrałem się tym . Jak nie masz karty VIVO to: albo wymieniasz na karte z VIVO ; kupujesz tuner telewizjny o tam robisz to podobnie jak z karcie VIVO , tylko z gorszą jakością . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ...kopiowanie obrazu i dzwięku z magnetowidów video do komputera ? 8) posiadam karte MX Ge Forece 256 mb, jeżeli tak to prosze o instrukcje do tego typu operwcje Jest możliwe - ja tak robię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Sluchajcie mam radka 8500 z tym wlasnie wejsciem VIVO czy jakos tak :D to takie plaskie szersze wejscie ? ale ja pod nie podlaczam np drugi monitor! wiec jest to wyjscie czy wejscie ? w takim razie wyjscie czy tez moze to zlacze dziala jako wejscie i wyjscie ? :D hehe hymmm chyba tylko jako wyjscie ale kolega tutaj napisal ze wlasnie przy pomocy tego <WEJSCIA WYJSCIA> zgrywa sobie z magnetowidu obraz wiec jak to jest ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 a moze to wejscie o ktorym mowie to DIV czy jakos tak :D cholerka juz sie zamieszalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Sluchajcie mam radka 8500 z tym wlasnie wejsciem VIVO czy jakos tak :D to takie plaskie szersze wejscie ? ale ja pod nie podlaczam np drugi monitor! wiec jest to wyjscie czy wejscie ? w takim razie wyjscie czy tez moze to zlacze dziala jako wejscie i wyjscie ? :D hehe hymmm chyba tylko jako wyjscie ale kolega tutaj napisal ze wlasnie przy pomocy tego <WEJSCIA WYJSCIA> zgrywa sobie z magnetowidu obraz wiec jak to jest ?? :D Jak sam sobie odpowiedziałeś VIVO - to VideoIn/VideoOut. Masz tam komplet wejść i wyjść. Najlepiej magnetowid podłączyć przez Svideo (do VideoIn), a jak nie masz to przez przelotkę chinch--->svideo. Musi ruszyć. Nie ma bata ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 dzisiaj zobaczylem te <wyjscie, wejscie> VIVO z tylu karty i napisane jest VIDEO OUT hymmm czy jest mozliwe ze jest to tylko wyjscie tv ? czy poprostu napisane jhest tylko wyjscie ;D ok jak co poprobuje :D aaa bo sa chyba wersje z WYJSCIEM TV i z tym VIVO bo chyba one wygladaja jednakowo tylko roznia sie tym ze TV ma tylko wyjscie :D jak sie myle niech mnie ktos poprawi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 dzisiaj zobaczylem te <wyjscie, wejscie> VIVO z tylu karty i napisane jest VIDEO OUT hymmm czy jest mozliwe ze jest to tylko wyjscie tv ? czy poprostu napisane jhest tylko wyjscie ;D ok jak co poprobuje :D aaa bo sa chyba wersje z WYJSCIEM TV i z tym VIVO bo chyba one wygladaja jednakowo tylko roznia sie tym ze TV ma tylko wyjscie :D jak sie myle niech mnie ktos poprawi :D Sa wersje tylko z Video Out i sa wersje VIVO - roznia sie tym, ze Video-Out ma tylko jedna wtyczke, a VIVO ma komplet jedna wtyczke do wyjscia na TV i jedna lub dwie (albo svideo only, albo svideo+chinch) wtyczki do wyjscia sygnalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 a moze to wejscie o ktorym mowie to DIV czy jakos tak :D cholerka juz sie zamieszalem :D Chciales chyba napisac DVI, dodatkowe wyjscie dla panela LCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 pamietam jak moj kumpel w polsce przegrywal filmy z pc na kasety video i sprzedawal je kolesiom ktorzy nie mieli kompow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 2002JSQ = oczywiscie chodzilo mi o DVI :D maly blad w pisowni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...