Rufio Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Ktora plyte wybrac, do tego bedzie Celeron 1,8-2,2Ghz 512MB ram-u i ze 2-3 120GB HDD. Najnizsza cena, ma AGP i obsluguje FSB 533: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6701 --------------------------------------------------------------------------------- Konkurencja dla powyzszej: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6568 --------------------------------------------------------------------------------- Najstabilniejsza, srednia cena ale bez AGP i wg. instrukcji nie obsluguje FSB 533: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6699 --------------------------------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Jak widzisz oba moje sprzety sa na SIS-ie. Ten na Celinie od miesiaca non-stop wlaczony (download + rendering) i zero zwiechy. Mialem 845D, 845E i 845G i widze ze SIS jest tak samo stabilny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Musi być na Intelu?? A jeśli na server to kup sobie taką gdzie masz wszystko zintegrowane... grafe dzwięk lan tez niezaszkodzi. Bo po co grafika na agp do servera?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 wystarczy wam chyba pentium 90 z antykwariatu... po co od razu taki procek ? do rutowania ip dla 25 osob ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 wystarczy wam chyba pentium 90 z antykwariatu... po co od razu taki procek ? do rutowania ip dla 25 osob ? patrząc na "ze 2-3 hdd 120GB" to chyba się nasuwa na myśl oczywista sprawa... siakiś FTP , www , poczta itp wiesz już dlaczego taki procek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 zaspany jestem ;) i mam uderzenia gorąca z powodu lekko popsutego ząbka. ble :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 wystarczy wam chyba pentium 90 z antykwariatu... po co od razu taki procek ? do rutowania ip dla 25 osob ? patrząc na "ze 2-3 hdd 120GB" to chyba się nasuwa na myśl oczywista sprawa... siakiś FTP , www , poczta itp wiesz już dlaczego taki procek ? Ale coś mi się nie podoba łącze jak na takie plany... Chyba, że ten serwerek wewnątrz lanu ma jakieś wielkie prace do wykonania.. DSL najszybszy ma 256 kbit/s wyjścia więc ani ftp, ani www na tym nie podziała ostro... Albo ktoś ma przerost ambicji albo faktycznie jakiś serwer plików w lan-ie (jest jeszcze opcja serwera gier :) ale to też po LAN) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Kosher dzieki za odpowiedz, reszcie nie dziekuje bo i za co :wink: . Tak, to bedzie FTP z *mp3, *avi. Poprostu po co ciagnac 2x jak mozna z FTP nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Musi być na Intelu?? A jeśli na server to kup sobie taką gdzie masz wszystko zintegrowane... grafe dzwięk lan tez niezaszkodzi. Bo po co grafika na agp do servera?? Co, moze Athlona dac i czekac az sie zjara??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 jak dla mnie o bier ta najstabilniejsza bez AGP - zbedne - a co do pomyslu servera to jest to swietny pomysl ale pamietaj ze jak udostepnisz to na zewnatrz to moga ci wjechac na chate :/ w kazdym razie optuje za ta plyta ostatnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Musi być na Intelu?? A jeśli na server to kup sobie taką gdzie masz wszystko zintegrowane... grafe dzwięk lan tez niezaszkodzi. Bo po co grafika na agp do servera?? Co, moze Athlona dac i czekac az sie zjara??? ?! :| :lol: ;) Juz chyba wiadomo o co mi biega ;) Zjara? hehe przemysl to ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...