Skocz do zawartości
ya23

Szybki komp :>

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje kompa, na ktorym chodzi win98 i mozna sluchac mp3, monitor 14" color min 800x600. Czy wystarczy mi do tego 486 czy potrzeba jakiegos penataka :?: Napiszcie jaki jest najslabszy komp, ktory to wyciagnie i za ile moge to cudo :twisted: kupić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja z tego co pamietam na temat mojego pentim 75 to sluchalem na nim mp3 ale byly problemy no i oczywiscie nic poza tym nie dalo sie robic jak leciala mp3 to samo bylo u kumpa na 486 a puzniej na jego cyrixie 166 chodzilo wszystko buza pilawa tylko czasami sie mp3 podczas pracy dogryzaly a jak zmienil proca na pentim 233mmx to do piero byla jazda niewspomne o tym jak sobie kupil 3dfxa w stanch jak w polsce to bylo jeszcze mazenie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pamietam jak kupilem p233mmx i voodoo2..... zleciało się do mnie pół miasta i oglądaliśmy płynnego nfs (2 czy tam 3)......... po deszczu paru kolesi prawie zamdlało, a po mgle to jush wogóle......... to były piękne czasy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 486 DX2 80 mhz pamiętam że wszystko mi ładnie chodziło, win98 i  winamp spoko bez żadnych zmian w ustawieniach :wink:

Mialem kiedys 486DX4 100MHz i musze powiedziec ze mp3 16 bit i w stereo to sie nie dalo sluchac. Jedno z tych ustawien musialem zmniejszyc bo nie wyrabial ten 486. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...