McBenner Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14565426 Patrzcie, ktos zaplacil grubo ponad 100 zł za naprawianego fortrona. To ile on jest niby wart? Przeciez na poczatku te fortrony byly sprzedawane za 50 zl. Co sie dzieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Może gościu szukał i znalazł jakiegoś naiwniaka???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Co masz na mysli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Facio pościemniał z parametrami, napisał że SUPER HIPER HI-END i jakiś "niezadużowiedzący" napalił się na tą zasiłkę. BTW - u mnie w okolicy tego Fortona kupi się za 79zł NOWEGO w sklepie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Facio pościemniał z parametrami, napisał że SUPER HIPER HI-END i jakiś "niezadużowiedzący" napalił się na tą zasiłkę. BTW - u mnie w okolicy tego Fortona kupi się za 79zł NOWEGO w sklepieCiekawe jakim cudem skoro taka nowa zasiłka kosztuje w niemczech (gdzie generalnie jest taniej) ok. 70-80 euro.... :? A jak naprawdę są po tyle nówki 300 np. gtp lub bt tu kupię 10-20 sztuk i sprzedam na allegro zarabiajac świetną kasę. Ja asm kupiłem od Haszyda 2 razy 300gtp a dałem łącznie 153 z wysyłką (za obie oczywiście), a teraz spokojnie bym je za ponad 200 sprzedał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 dokladnie FSP to nie codegen nowy chodzi za spora kase i komus moze alezalo - ja sam wolalem doplacic i kupic i solidnego gosci - wlasnie u haszyfda - dalem 100zl bo wiecej to juz fakt przegiecie - co prawda nadal czekam na sprawny bo tescilem juz 3 i zaden nie byl tym na co czekam ale wiem ze warto :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Facio pościemniał z parametrami, napisał że SUPER HIPER HI-END i jakiś "niezadużowiedzący" napalił się na tą zasiłkę. BTW - u mnie w okolicy tego Fortona kupi się za 79zł NOWEGO w sklepieCiekawe jakim cudem skoro taka nowa zasiłka kosztuje w niemczech (gdzie generalnie jest taniej) ok. 70-80 euro.... :? A jak naprawdę są po tyle nówki 300 np. gtp lub bt tu kupię 10-20 sztuk i sprzedam na allegro zarabiajac świetną kasę. Ja asm kupiłem od Haszyda 2 razy 300gtp a dałem łącznie 153 z wysyłką (za obie oczywiście), a teraz spokojnie bym je za ponad 200 sprzedał. No to chyba widziałem jakieś podróbki... :/ Ale wyglądały identycznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 albo nie byly nowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Facio pościemniał z parametrami, napisał że SUPER HIPER HI-END i jakiś "niezadużowiedzący" napalił się na tą zasiłkę. BTW - u mnie w okolicy tego Fortona kupi się za 79zł NOWEGO w sklepieTo podaj adres bo cos nie bardzo chce mi sie wierzyc w takie cuda - kupilem od Haszyda FSP300 60GTP za 90 zeta razem z kosztami wysylki i nie zaluje zadnej wydanej zlotowki zasilka jest zaje... (wiadomo o co chodzi) - osobiscie to nie wywalil bym na zasilacz kilku stowek co poniektorzy na forum uczynili biorac pod uwage ze parametry pracy tego "przechodzonego" Fortrona sa lepsze badz porownywalne z niejedna markowa zasilka za kupe kasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...