Skocz do zawartości
McBenner

Ludzie upadli na glowe z tymi fortronami.

Rekomendowane odpowiedzi

Facio pościemniał z parametrami, napisał że SUPER HIPER HI-END i jakiś "niezadużowiedzący" napalił się na tą zasiłkę. BTW - u mnie w okolicy tego Fortona kupi się za 79zł NOWEGO w sklepie

Ciekawe jakim cudem skoro taka nowa zasiłka kosztuje w niemczech (gdzie generalnie jest taniej) ok. 70-80 euro.... :?

A jak naprawdę są po tyle nówki 300 np. gtp lub bt tu kupię 10-20 sztuk i sprzedam na allegro zarabiajac świetną kasę.

Ja asm kupiłem od Haszyda 2 razy 300gtp a dałem łącznie 153 z wysyłką (za obie oczywiście), a teraz spokojnie bym je za ponad 200 sprzedał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie FSP to nie codegen nowy chodzi za spora kase i komus moze alezalo - ja sam wolalem doplacic i kupic i solidnego gosci - wlasnie u haszyfda - dalem 100zl bo wiecej to juz fakt przegiecie - co prawda nadal czekam na sprawny bo tescilem juz 3 i zaden nie byl tym na co czekam ale wiem ze warto :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Facio pościemniał z parametrami, napisał że SUPER HIPER HI-END i jakiś "niezadużowiedzący" napalił się na tą zasiłkę. BTW - u mnie w okolicy tego Fortona kupi się za 79zł NOWEGO w sklepie

Ciekawe jakim cudem skoro taka nowa zasiłka kosztuje w niemczech (gdzie generalnie jest taniej) ok. 70-80 euro.... :?

A jak naprawdę są po tyle nówki 300 np. gtp lub bt tu kupię 10-20 sztuk i sprzedam na allegro zarabiajac świetną kasę.

Ja asm kupiłem od Haszyda 2 razy 300gtp a dałem łącznie 153 z wysyłką (za obie oczywiście), a teraz spokojnie bym je za ponad 200 sprzedał.

No to chyba widziałem jakieś podróbki... :/ Ale wyglądały identycznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To podaj adres bo cos nie bardzo chce mi sie wierzyc w takie cuda - kupilem od Haszyda FSP300 60GTP za 90 zeta razem z kosztami wysylki i nie zaluje zadnej wydanej zlotowki zasilka jest zaje... (wiadomo o co chodzi) - osobiscie to nie wywalil bym na zasilacz kilku stowek co poniektorzy na forum uczynili biorac pod uwage ze parametry pracy tego "przechodzonego" Fortrona sa lepsze badz porownywalne z niejedna markowa zasilka za kupe kasy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...