pisi123 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) Sprawa wygląda tak: Po podłączeniu karty do zasilacza wiatraki chodzą normalnie, ale gdy podłącze ją do płyty głównej wiatraki na karcie zaczynają chodzić bardzo szybko, wydając bardzo głośny dzwięk. Karta jak i cały komputer mają 3 lata dotąd wszystko chodziło bez zarzutów. Pierwsza myśl, że może coś w biosie się popieprzyło, zresetowałem bios poprzez wyciągniecie baterii, ale niestety nic to nie dało., Edytowane 16 Lutego 2017 przez pisi123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2017 Druga myśl - karta jest trupem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisi123 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2017 To mnie pocieszyłeś, nic nie da się zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2017 Nie podałeś specyfikacji. Rozumiem, że na integrze komp działa? Jeśli jeszcze masz gwarancję na tego gtx-a, to odsyłaj. Niestety karty coraz częściej tak mają, że padają tuż po gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisi123 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2017 Na szczęście mam jeszcze dwa miesiące gwarancji także nie będę kombinował . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...