sokolr Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ..::black.falcon.case::.. troche to trwalo no ale jakos wymeczylem :) troche zabawy bylo zwlaszcza ze nie mialem zbytnio czasu ale jak na pierwszy mod mysle ze nie jest tragicznie .. zapraszam do tymczasowej galerii i czekam na pytania.komentarze.sugestie.uwagi.itp.itd pozdro.4.all ^^ http://community.webshots.com/user/sokolr_blackfalcon ..::UPDATE::.. porobilem jeszcze troche zdjec .. tym razem jakims starym canonkiem .. a oto rezultaty .. zapraszam do drugiej galerii <link jest ten sam> :D ps. jutro dorzuce jeszcze wiecej fotek :wink: http://community.webshots.com/user/sokolr_blackfalcon ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 no normalnie cycus glancus. Mi sie podoba- nawet bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ładnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Mod spoko aczkolwiek bez rewelacji. Hollman miał takie same okienko w swoim chieftec-u. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ladna , ladna - :) widze zes swoj rodak z Wrocka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ladna , ladna - :) widze zes swoj rodak z Wrocka ;) wrocek.is.the.best.town jak mowia gorale :) ps. moze jakies wroclawskie.lan.party :wink: ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ladna , ladna - :) widze zes swoj rodak z Wrocka ;) wrocek.is.the.best.town jak mowia gorale :) ps. moze jakies wroclawskie.lan.party :wink: ^^ w co , gdzie, kiedy :D: :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ladna , ladna - :) widze zes swoj rodak z Wrocka ;) wrocek.is.the.best.town jak mowia gorale :) ps. moze jakies wroclawskie.lan.party :wink: ^^ w co , gdzie, kiedy :D: :D :D :D :D :D w co.popadnie-gdzie.wlezie-kiedy.kolwiek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 sokolr zapodaj wiecej fotek w dzien :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Bardzo fajny modzik. Ten regulator wiatrakow to ten z bit-techu?? Tez chce miec bigtowera tylko narazie nie moge go dostac... A jak by bylo jakies moderskie party we Wrocku to moge wpasc.. Gdansk jest niestety za daleko :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 wszystko cacy, ale: - katody tak na wierzchu ? nie daja po oczach ? :P - mozesz dac wentyl nad zasilke - jakos za ostre ksztalty wyciales wkolo klamki ;) ale to tylko moje zdanie :) - daj zblizenie na regulator wiatrakow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 - katody tak na wierzchu ? nie daja po oczach ? zaraz po tym jak kumpel poszedł z cyfrakiem przełożyłem z dołu niebieską katodę na bok :) - mozesz dac wentyl nad zasilke jakbys czytal w moich myslach :) w planach było .. jest .. i czeka na zakup wentyla - jakos za ostre ksztalty wyciales wkolo klamki ale to tylko moje zdanie niestety .. maszyna "przemyslowa" na ktorej cialem blache mogla ciac tylko ostre katy -zero zaokraglen- niezbyt precyzyjne bylo ustrojstwo - daj zblizenie na regulator wiatrakow prosze bardzo: http://community.webshots.com/album/81143264GwiMus/1 ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Wow!! Niezłe ;] Ile w sumie wydałeś kasiorki na modernizację? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Ile w sumie wydałeś kasiorki na modernizację? no jakby tak wszystko razem policzyc to qpe kasy :D no ale nie cala kwote od razu musialem wydac :wink: 01. szyba - 20 zl 02. lustro - 5 zl 03. czarna farba w spray'u FAUST - 16 zl 04. czarna okleina - 10 zl 05. czarna tasma izolacyjna - grosze 06. kable uv ata.133 <6 szt.> + flop <1 szt.> - ~ 150 zl 07. 2x niebieska katoda + 2x uv katoda - ~ 200 zl 08. nexus fan controller - ~ 80 zl 09. przewod glowire 250cm - 119 zl 10. 3x wiatraczki cooler.master - 120 zl razem ~ 720 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 (ciach :) ) ^^ no i wszystko jasne 8) no, duzo Cie to kosztowalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lampart007 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 720 : 3 (koszt puszki browca) = 240 ... browczyków... i czy teraz nie jest Ci zal ? :D :D :D ofkors smieje sie, obudowa naprawde ladnie zrobiona... szczegolnie ladnie sie komponuja glowwires ... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 GUT!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 ps. a tutaj macie moja wredna gebe :D tudziez lekko zdziwiona :wink: http://community.webshots.com/scripts/edit...security=LDPEPR ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 ps. a tutaj macie moja wredna gebe :D tudziez lekko zdziwiona :wink: http://community.webshots.com/scripts/edit...security=LDPEPR ^^ fajnie, tylko ze dales linka bedac zalogowanym :P http://community.webshots.com/photo/814882.../81549625LDPEPR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 fajnie, tylko ze dales linka bedac zalogowanym tak to bywa jak czlowiek jest malo przytomny z rana :wink: tylko mi tam kurna nic nie mieszac w miedzyczasie :twisted: ps. phranzee - mam pytanko a propos twojego -desktopu- umieszczonego w podpisie - zaje..cie wyglada :D mozesz cosik blizej powiedziec jak taki efekt osiagnac .. jakie programiki dzialajace w tle wykorzystujesz :?: itp. <jakos malo zorientowany jestem :wink: > ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 fajnie, tylko ze dales linka bedac zalogowanym tak to bywa jak czlowiek jest malo przytomny z rana :wink: tylko mi tam kurna nic nie mieszac w miedzyczasie :twisted: ps. phranzee - mam pytanko a propos twojego -desktopu- umieszczonego w podpisie - zaje..cie wyglada :D mozesz cosik blizej powiedziec jak taki efekt osiagnac .. jakie programiki dzialajace w tle wykorzystujesz :?: itp. <jakos malo zorientowany jestem :wink: > ^^ Wlasnie - co to za desktop? Mozesz zapodac linkami do tego softu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 samurize.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 samurize.comthnx A co niby mam z tamtad zassac? Modul do Polskiej TV jest akurat niedostepny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 samurize.comthnx A co niby mam z tamtad zassac? Modul do Polskiej TV jest akurat niedostepny :D a kto mowil ze takowy istnieje :twisted: to co jest u mnie a nie ma na www to napisalem sam, w php, wiec nici z odpalenia na innym sprzecie :P update - a zassac trzeba glowny program :) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 samurize.comthnx A co niby mam z tamtad zassac? Modul do Polskiej TV jest akurat niedostepny :D a kto mowil ze takowy istnieje :twisted: to co jest u mnie a nie ma na www to napisalem sam, w php, wiec nici z odpalenia na innym sprzecie :P update - a zassac trzeba glowny program :) ;) A czy moglbys twoj config do niego podeslac wraz z modulami na maila :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 taki z Ciebie modder ze chcesz gotowca ? :D a moduly nic nie dadza, bo w php i nie uruchomisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 taki z Ciebie modder ze chcesz gotowca ? :D a moduly nic nie dadza, bo w php i nie uruchomisz.Jakos nie bardzo mi sie usmiecha konfigurowac to od podstaw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 taki z Ciebie modder ze chcesz gotowca ? :D a moduly nic nie dadza, bo w php i nie uruchomisz.Jakos nie bardzo mi sie usmiecha konfigurowac to od podstaw :D :D no, troszke roboty to jest :) ale sie nie przejmuj. do wieczorka to zrobisz :P (zartuje) :P ja swoj robilem z tydzien :twisted: oto kolejne kroki : http://zeus.polsl.gliwice.pl/~thriadae/desktops/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 taki z Ciebie modder ze chcesz gotowca ? :D a moduly nic nie dadza, bo w php i nie uruchomisz.Jakos nie bardzo mi sie usmiecha konfigurowac to od podstaw :D :D no, troszke roboty to jest :) ale sie nie przejmuj. do wieczorka to zrobisz :P (zartuje) :P ja swoj robilem z tydzien :twisted: oto kolejne kroki :http://zeus.polsl.gliwice.pl/~thriadae/desktops/ No wiesz co, czy to jakis big problem by byl jakbys udostepnil swoj config. Bede mial na pulpicie text - THNX to phranzee :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...