Champioon Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2017 Witam , Mam pytanko do was , , Chce kupić komputer za około 12 tys zl, (jakieś miedzy 2-3 tys Euro) I mieszkam w Holandii wiec pewnie bd problem z dostawa , ale i tej problem się jakoś rozwiąże . Potrzebuje porady specjalisty o dobranie do mojego zestawu (kompa) odpowiednich podzespołów. Ja się tam mało na tym znam, ale nie chciałbym by to się wszystko zepsuło po roku lub by było dziadowskie. Nigdy nie składałem komputera a co dopiero za taka cenę . wiec boje się bym coś nie zepsuł. chciałbym tak wydać te pieniądze by na moim komputerze mógł grac w gry przez około 3-5 lat bez żadnych problemow i spadek fps lub jakieś ścinki na full HD. Na pewno chciałbym by miał dobre chłodzenie , gdyż pracuje w restauracji i komputer znajduje się nad piecem od pizzeni. wiec podłoga tam zawsze jest ciepła. i ciepło grzeje mi komputer .Tak wiec chciałbym by to była Taka moja Bestia do grania :D Proszę o pomoc . Dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2017 Opcje masz 2 . Kupujesz gotowy zestaw w sklepie w PL np. w morele i wysyłasz go do NL albo szukasz sklepu na miejscu - czy to stacjonarny czy to przez neta . Wstępnie proponuję coś takiego za ~8500 zł wraz z systemem Win 10 Box . I7 7700K + TR Macho X2 , Asus Z270-A Prime , Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3000 mhz CL15 , IChilli GTX1080 8GB DDR5X , Samsung 850 EVO 500GB & Toshiba 2TB , Phanteks Entoo Pro & Corsair RM650X 650W . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...