skobry Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2017 Mam taki kłopot:podczas minimalizowania lub maksymalizacji okienek(w przeglądarce czy np. folderze)włącza się kretyńska muzyczka z "Titanica" na przemian z inną.Skanowałem trzema programami, ale nic nie wykryło.Co to może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2017 PRzeniosłem. Zapoznaj się z zasadami działu, przygotuj odpowiednie logi. Czekaj na łaskę Kolobosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2017 Do komputera mają dostęp inne osoby? Bo to wygląda raczej na dowcip, jakich masę robiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eNeSik Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2017 Sprawdz w ustawieniach dzwiekow dla Windows czy po prostu nie masz ustawionych dzwiekow dla minimalizowania i maksymalizowania okien :) Bo calkiem mozliwe, ze wlasnie masz tam ustawione te muzyczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...