Krzysztof652 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 Witam, planuje zakupić laptopa do 3500zł wyjeżdżam za granice a lubię sobie pograć w gry i tutaj bardzo był bym wdzięczny za jakieś pomocne rady co byście mi polecili ? oglądałem różne laptopy i w sumie ten wpadł mi w oko MSI GL72 6QD-086XPL ,wiem że w tym przedziale cenowym to szału nie będzie ,ale może znacie jakieś lepsze modele w tej cenie . z góry dzięki za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof652 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2017 w sumie to jest możliwość podniesieniu limitu do 4000 zł była by odczuwalna różnica za tą cenę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xudet Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 Ogólnie planuje kupić laptopa do grania w CS:GO BF 3-4 , czasami jakieś gry typu GTA5 itd , nie przykładam wielkiej wagi do detali jeżeli gra działał by płynnie to mógł bym grać nawet na średnio - niskich ustawieniach , i tak się zastanawiam czy nie lepiej było by kupić sprzęt z kartą 950m a w zamian mieć lepszą matryce czy w ogóle w tej cenie była by taka możliwość co o tym myślicie ? . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xudet Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2017 Dziękuje wszystkim za pomoc i propozycję prawdopodobnie zdecyduję się na tego acera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof652 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Dziękuje wszystkim za pomoc , zakupiłem Della inspiron 7566 mam nadzieje że mi posłuży bardzo długo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...