grosicky Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 Witam, planuje zakup nowego PC, głównie do gier - póki co złożyłem takie coś i prosiłbym o rade czy warto tu coś jeszcze zmienić :) (Nie planuje OC) Zestaw: https://proline.pl/koszyk/4069a4bf Całość : 4277,00 zł Wybrałem jedną kość 1x 8gb dlatego, że planuje zakupić drugą później. GTX 1070 wybrałem po prostu najtańszego, ale czytałem dosyć pozytywne opinie o tej wersji po za tym miałem już wcześniej karty palita i nie było z nimi problemów. I jeszcze co do obudowy - nie wiem czy nie warto by było dorzucić do SilentiumPC Gladius M35 ? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
111013 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 Zestaw wygląda ok. RAM bym zmienił na najtańszy z radiatorem i 2400 MHz. Kaby Lake działa na 2400 MHz. Obudowa może RG2 od SilentiumPC warto rozważyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) 2400 ok ale radiator? dobrze się czujesz czy też blaszke potrzebujesz do normalnego działania moderator czujny czy płaczka z góry się skarży? ale mniejsza o to bo widać że jednak blaszka ma być ale sens już nie Edytowane 28 Lutego 2017 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...