wojto19a Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Musze zaczerpnąć wiedzy ze skarbnicy Tweak. Chce zrobić ogłoszenie na kartce A4, ma tam być napisane, że składam i naprawiam komputery nowe i stare, po bardzo niskich cenach i za każde pieniądze. Co byście mogli mi poradzić? Jak to zrobić, co dokładnie napisać żeby ludzie na to poszli? Klientami mają być głównie ludzie niezbyt zamożni, a konkretnie ludzie na wsiach. Czekam na propozycje i z góry dziękówa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Ludzie na wsiach przeważnie nie mają komputerów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Ludzie na wsiach przeważnie nie mają komputerów ;] oni nawet pradu nie maja... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Ludzie na wsiach przeważnie nie mają komputerów ;] No właśnie dlatego chce tam coś zdziałać, zawsze jakiś grosz wpadnie do kieszeni, warto spróbować! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Wątpie aby przy zarobkach na wsi stać ich było na wynajmowanie kogoś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ej zamaist pierdzielic banialuki to moglibyscie pomoc wojto19a !! ja ci nie pomoge bo nie jestem za dobry w takich rzeczach ale wy moglibyscie przestac sie smiac tylko POMOC !! :P przynajmniej niech sprobuje !! moze jakis hajs wpadnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 sectOr dziękować dziękować :) za poparcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 wsomie nie pomoglem ale spox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 odciaganie od nietrafionych pomyslow tez mozna uznac za pomoc nie sadze aby ludzie na wsiach masowo kupowali/modernizowali kompy lepiej juz sprobowac w malych miastach gdzie nie ma zbyt wielu sklepow/serwisow komputerowych a ludzie musza jezdzic kilkadziesiat km zeby cos zalatwic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 odciaganie od nietrafionych pomyslow tez mozna uznac za pomoc nie sadze aby ludzie na wsiach masowo kupowali/modernizowali kompy lepiej juz sprobowac w malych miastach gdzie nie ma zbyt wielu sklepow/serwisow komputerowych a ludzie musza jezdzic kilkadziesiat km zeby cos zalatwic. Święta racja. W takim Pułtusku na przykład jak raz poszedłem do jedynego sklepu komputerowego to ceny mieli szokujące. A na najbliższa giełda z 60km, sklepy niewiele bliżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 co wy gadacie :) ja jestem ze wsi no nie taka ona grożna :) mieszkam w takim zadupiu że się wam jeszcze nie przyśniło :) 1km od asfaltowej drogi .... ale jest zaje..fajnie w mojej wiosce na 3 domy przypada 5 komputeruw !!!! i to nie byle jakich najgrszy jest mój :( ale co do życia potrzeba jeżeli skocze do qmpla i jusz gram w fajno gierce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 co wy gadacie :) ja jestem ze wsi no nie taka ona grożna :) mieszkam w takim zadupiu że się wam jeszcze nie przyśniło :) 1km od asfaltowej drogi .... ale jest zaje..fajnie w mojej wiosce na 3 domy przypada 5 komputeruw !!!! i to nie byle jakich najgrszy jest mój :( ale co do życia potrzeba jeżeli skocze do qmpla i jusz gram w fajno gierce :)co wy gadacie :) ja jestem ze wsi no nie taka ona grożna :) mieszkam w takim zadupiu że się wam jeszcze nie przyśniło :) 1km od asfaltowej drogi .... ale jest zaje..fajnie w mojej wiosce na 3 domy przypada 5 komputeruw !!!! i to nie byle jakich najgrszy jest mój :( ale co do życia potrzeba jeżeli skocze do qmpla i jusz gram w fajno gierce :) a wszystkie sprawy z kompem znaczy qupno załatwiam pszes neta i poczte ( ostatnio siostrze procek mobo i ram :) ) a reszte .. co więcej trzeba ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 No i masz racje, ja też mieszkam na wsi, ale jest ona takiej wielkości, że doruwnuje małemu miasteczku! Mieszka tutaj 9000 ludzi, napewno ktoś może się znaleźć kto weźmie komputer. Nie mówie o masowej produkcji komputerów. Chciałbym sprzedać przynajmniej kilka, żeby było co robić no i zawsze jakiś grosik mi wpadnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 alternatywa: pij brovar zbieraj puszki sprzedaj puszki pij brovar i tak w O ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...