Skocz do zawartości
wojto19a

Praca na wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Musze zaczerpnąć wiedzy ze skarbnicy Tweak. Chce zrobić ogłoszenie na kartce A4, ma tam być napisane, że składam i naprawiam komputery nowe i stare, po bardzo niskich cenach i za każde pieniądze. Co byście mogli mi poradzić? Jak to zrobić, co dokładnie napisać żeby ludzie na to poszli? Klientami mają być głównie ludzie niezbyt zamożni, a konkretnie ludzie na wsiach. Czekam na propozycje i z góry dziękówa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej zamaist pierdzielic banialuki to moglibyscie pomoc wojto19a !! ja ci nie pomoge bo nie jestem za dobry w takich rzeczach ale wy moglibyscie przestac sie smiac tylko POMOC !! :P przynajmniej niech sprobuje !! moze jakis hajs wpadnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odciaganie od nietrafionych pomyslow tez mozna uznac za pomoc

nie sadze aby ludzie na wsiach masowo kupowali/modernizowali kompy

lepiej juz sprobowac w malych miastach gdzie nie ma zbyt wielu sklepow/serwisow komputerowych a ludzie musza jezdzic kilkadziesiat km zeby cos zalatwic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odciaganie od nietrafionych pomyslow tez mozna uznac za pomoc

nie sadze aby ludzie na wsiach masowo kupowali/modernizowali kompy

lepiej juz sprobowac w malych miastach gdzie nie ma zbyt wielu sklepow/serwisow komputerowych a ludzie musza jezdzic kilkadziesiat km zeby cos zalatwic.

Święta racja. W takim Pułtusku na przykład jak raz poszedłem do jedynego sklepu komputerowego to ceny mieli szokujące. A na najbliższa giełda z 60km, sklepy niewiele bliżej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co wy gadacie :) ja jestem ze wsi no nie taka ona grożna :) mieszkam w takim zadupiu że się wam jeszcze nie przyśniło :) 1km od asfaltowej drogi .... ale jest zaje..fajnie w mojej wiosce na 3 domy przypada 5 komputeruw !!!! i to nie byle jakich najgrszy jest mój :( ale co do życia potrzeba jeżeli skocze do qmpla i jusz gram w fajno gierce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co wy gadacie :) ja jestem ze wsi no nie taka ona grożna :) mieszkam w takim zadupiu że się wam jeszcze nie przyśniło :) 1km od asfaltowej drogi .... ale jest zaje..fajnie w mojej wiosce na 3 domy przypada 5 komputeruw !!!! i to nie byle jakich najgrszy jest mój :( ale co do życia potrzeba jeżeli skocze do qmpla i jusz gram w fajno gierce :)co wy gadacie :) ja jestem ze wsi no nie taka ona grożna :) mieszkam w takim zadupiu że się wam jeszcze nie przyśniło :) 1km od asfaltowej drogi .... ale jest zaje..fajnie w mojej wiosce na 3 domy przypada 5 komputeruw !!!! i to nie byle jakich najgrszy jest mój :( ale co do życia potrzeba jeżeli skocze do qmpla i jusz gram w fajno gierce :) a wszystkie sprawy z kompem znaczy qupno załatwiam pszes neta i poczte ( ostatnio siostrze procek mobo i ram :) ) a reszte .. co więcej trzeba ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i masz racje, ja też mieszkam na wsi, ale jest ona takiej wielkości, że doruwnuje małemu miasteczku! Mieszka tutaj 9000 ludzi, napewno ktoś może się znaleźć kto weźmie komputer. Nie mówie o masowej produkcji komputerów. Chciałbym sprzedać przynajmniej kilka, żeby było co robić no i zawsze jakiś grosik mi wpadnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi