hasati- Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Witam. Potrzebuje chłodzenia pod ten procesor i nowej pasty. A że nie mam w ogóle pojęcia o tym chciałem zapytać o jakieś rady. Jest to procesor bez K. Po 2 latach osiąga na boxowym chłodzeniu 90 stopni w grach. Chce to znacznie zmniejszyć i wyciszyć. Chcę coś do 100 zł (chłodzenie) + pasta. Dziękuję i pozdrawiam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 SPC Fera 3 powinna starczyć , pasta ta co jest w zestawie z chłodzeniem . ~110 zł w morele.net . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasati- Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Ok, dzięki bardzo ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasati- Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Jeszcze jedno pytanko, bo nie chce zakładać nowego tematu. Czym wyczyścić starą pastę termoprzewodzącą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 alkoholem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...