ragern Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) Witam, postanowiłem zmodernizować swój stary komputer o ile ma to w ogóle sens. Budżet to 700 zł i używane podzespoły jak najbardziej wchodzą w grę. Przeznaczenie to głównie przeglądanie internetu oraz granie w lola czy inne starsze gierki. Nie gram na full hd. W załączniku podsyłam screena podzespołów a zasilacz to modecom 500w (bombowy) a obudowa to SPC Brutus q30. Rozglądałem się troszkę i najlepiej wychodzi jakieś AMD APU, na allegro znalazłem używkę a8-7670k za 300 zł z jeszcze dwuletnią gwarancją - wygląda na dobry deal tylko co dalej? Edytowane 1 Marca 2017 przez ragern Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Chcesz budować itx? Bo obecnie masz matx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragern Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) Tak to jest jak ma się zerowe pojęcie o komputerach. Myślałem, że jest tylko ATX bądź ITX. Rzecz jasna chcę matx. Edytowane 1 Marca 2017 przez ragern Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...