Skocz do zawartości
galaxy_938

Duży problem !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Powieccie mi co się stało wyjąłem procka ze slotu i go wsadziłem, a komp mi nie chce działać co robić ??? Zresetowałem biosa i [gluteus maximus] nie wiem co robić pisze z kompa kuzyna bo muj leży. myślałem że to grafika ale to nie to, lamka zasilania się na płycie pali to nie wiem co się stało ? pomużcie !!!

:cry: :cry: :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powieccie mi co się stało wyjąłem procka ze slotu i go wsadziłem, a komp mi nie chce działać co robić ??? Zresetowałem biosa i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie wiem co robić pisze z kompa kuzyna bo muj leży. myślałem że to grafika ale to nie to, lamka zasilania się na płycie pali to nie wiem co się stało ? pomużcie !!!

:cry:  :cry:  :cry:

Spróbuj nim delikatnie poruszyć, może coś nie łączy. Oczywiście przy

wyłączonym kompie. Przeczyść delikatnie styki na płytce Celka np. gumką od ołówka.

A slot na płycie sprężonym powietrzem. Sprawdź jeszcze zatrzaski, może one kolidują?

Nie ma Celerona 700 - 900 na slot1, ale można wrzucić go na przejściówkę i dopiero do slotu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To typowe dla procków slotowych - też mi się to zdarzyło ja miałem celka 400 - z tego co wiem, to celki 400 tez były socketa, więc masz go na przejściówce na 100% - zmień sobie podpis...

Jak sobie przyponę jak na BXie jeschałem z FSB 133MHz i PCI 44MHz... (wtedy nie wiedziałem, że to źle na dysk działa)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...