galaxy_938 Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Powieccie mi co się stało wyjąłem procka ze slotu i go wsadziłem, a komp mi nie chce działać co robić ??? Zresetowałem biosa i [gluteus maximus] nie wiem co robić pisze z kompa kuzyna bo muj leży. myślałem że to grafika ale to nie to, lamka zasilania się na płycie pali to nie wiem co się stało ? pomużcie !!! :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Powieccie mi co się stało wyjąłem procka ze slotu i go wsadziłem, a komp mi nie chce działać co robić ??? Zresetowałem biosa i <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie wiem co robić pisze z kompa kuzyna bo muj leży. myślałem że to grafika ale to nie to, lamka zasilania się na płycie pali to nie wiem co się stało ? pomużcie !!! :cry: :cry: :cry: Spróbuj nim delikatnie poruszyć, może coś nie łączy. Oczywiście przy wyłączonym kompie. Przeczyść delikatnie styki na płytce Celka np. gumką od ołówka. A slot na płycie sprężonym powietrzem. Sprawdź jeszcze zatrzaski, może one kolidują? Nie ma Celerona 700 - 900 na slot1, ale można wrzucić go na przejściówkę i dopiero do slotu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Jeśli masz podkręconego procka, zrób clear cmos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 To typowe dla procków slotowych - też mi się to zdarzyło ja miałem celka 400 - z tego co wiem, to celki 400 tez były socketa, więc masz go na przejściówce na 100% - zmień sobie podpis... Jak sobie przyponę jak na BXie jeschałem z FSB 133MHz i PCI 44MHz... (wtedy nie wiedziałem, że to źle na dysk działa)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...