torricelli Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Witam, post nietypowy a raczej pytanie niezwykłe. Muszę zdobyć puste kartony m.in. do zapakowania do wysyłki starej Amigi 500, zrobiłem rekonesans w swojej okolicy ale żadnych kartonów nie znalałem. Teraz pytanie do forumowiczów, może znacie jakieś dobre śmietniki mieszkańców / firmy gdzie można zdobyć jakieś dobre kartony? Oczywiście chodzi o Warszawę i okolice. Edytowane 5 Marca 2017 przez torricelli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydor Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Idz do carrefoura na piekarnie, oni maja tego duzo, widzialem ze nie raz ludzie brali na remonty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Idź do pierwszej lepszej apteki, sklepu. Jeszcze Ci będą wdzięczni, że im odpady zabierasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Gdy robiłem wysyłki fantów, udawałem się rano do Lidla, wtedy wypakowywali mrożonki do lad. Mrożonki mają w czystych szarych kartonach. Kreatywność pozwala zrobić z dwóch niejszych kartonów jeden większy, z większego mniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torricelli Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Dobra. Udam się jutro do lidla, muszę wyjść z psem z rana to można zmienić trasę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...