Kirem Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Proszę o pomoc w wyborze laptopa 15" (chyba, że lepszy w tej cenie będzie 17") do użytku domowego (filmy, internet, nowe gry). Chcę żeby laptop miał dysk SSD i HDD, był wytrzymały (miał mocne zawiasy) i nie przegrzewał się. Nie musi mieć systemu operacyjnego i nie muszę wydać całych 6000 zł. Im taniej tym lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirem Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 To mój 1 laptop (całe życie miałem komputer stacjonarny), dlatego chciałem zapytać jak mogę zamontować dysk SSD M.2? Czy jak to zrobię samemu w domu to tracę gwarancje i skąd wziąć elementy montażowe? Ewentualnie czy dysk SSD mogą mi zamontować w sklepie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirem Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Czy ten laptop https://www.x-kom.pl/p/339250-notebook-laptop-173-msi-ge72vr-apache-pro-i7-7700hq-8gb-1tb-gtx1060-fhd.html to ten sam co poleca FxJ tylko z nowszym procesorem? Warto dopłacić 300 zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...