Moki Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Wg. mnie na 80% w FHd w CSie na max detalach z AA będziesz miał 80-160fps . Gtx 1050 w porównaniu z moją (sygnatura) jest ciut szybszy. Ja mam od 150-250fps (a dlaczego skoro 1050 lepszy u mnie więcej fps, bo radeony skalują się wraz z mocą cpu). Dzięki za odpowiedź i tak w serduchu obok aorty liczyłem że bd ponad 100 fps a chodziło mi o to że jak np jestem w smoku lub leci na mnie 10 flashy (koloryzuje)żeby mi fps do np 40 nie spadały tylko stałe 80. Właśnie problem tylko w tym że ja nigdy windowsa nie instalowałem tylko korzystałem z gotowych lapków z windowsem itd lub ktoś za mnie to robił jedynie co z windowsem robiłem to do win 10 go aktualizowałem lub resetowałem na nowo bo coś tam w ustawieniach i nie mógł się sam windows naprawić ( zgrywałem wtedy cs 1 dzień chyba jak nie więcej [*]) Dzięki za odpowiedź i tak w serduchu obok aorty liczyłem że bd ponad 100 fps a chodziło mi o to że jak np jestem w smoku lub leci na mnie 10 flashy (koloryzuje)żeby mi fps do np 40 nie spadały tylko stałe 80. Właśnie problem tylko w tym że ja nigdy windowsa nie instalowałem tylko korzystałem z gotowych lapków z windowsem itd lub ktoś za mnie to robił jedynie co z windowsem robiłem to do win 10 go aktualizowałem lub resetowałem na nowo bo coś tam w ustawieniach i nie mógł się sam windows naprawić ( zgrywałem wtedy cs 1 dzień chyba jak nie więcej [*]) A i 4:3 nie dla tego że pro playerzy grają tak czy jakoś tak tylko dla tego że na 16:9 miałem 20 fps a na 4:3 40/60 (gdy komp był w dobrym stanie) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vgz Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Dzięki za odpowiedź i tak w serduchu obok aorty liczyłem że bd ponad 100 fps a chodziło mi o to że jak np jestem w smoku lub leci na mnie 10 flashy (koloryzuje)żeby mi fps do np 40 nie spadały tylko stałe 80. Właśnie problem tylko w tym że ja nigdy windowsa nie instalowałem tylko korzystałem z gotowych lapków z windowsem itd lub ktoś za mnie to robił jedynie co z windowsem robiłem to do win 10 go aktualizowałem lub resetowałem na nowo bo coś tam w ustawieniach i nie mógł się sam windows naprawić ( zgrywałem wtedy cs 1 dzień chyba jak nie więcej [*]) Instalacja Windowsa nie jest trudna, taka jak się wydaje, dużo istnieje poradników na YT które pokazują jak go zainstalować a nawet dość znany youtuber ZiemniakTV nagrał taki filmik, a jeśli będziesz miał problemy to zawsze możesz napisać na pw np. do mnie i pomogę ci za pomocą teamviewera albo kogoś innego, ewentualnie zapytaj jakiegoś kumpla czy nie umie stawiać systemu Windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moki Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Instalacja Windowsa nie jest trudna, taka jak się wydaje, dużo istnieje poradników na YT które pokazują jak go zainstalować a nawet dość znany youtuber ZiemniakTV nagrał taki filmik, a jeśli będziesz miał problemy to zawsze możesz napisać na pw np. do mnie i pomogę ci za pomocą teamviewera albo kogoś innego, ewentualnie zapytaj jakiegoś kumpla czy nie umie stawiać systemu Windows. Spk a i jak coś przekombinowałem trochę koszyk mianowicie o obudowę z tej za 130 do tej za 73 bo jakoś tak w cenie się mieści xD Spk a i jak coś przekombinowałem trochę koszyk mianowicie o obudowę z tej za 130 do tej za 73 bo jakoś tak w cenie się mieści xD A i jak coś ty pewny że gtx bd lepszy niż jakaś inna karta graficzna w tej cenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vgz Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Spk a i jak coś przekombinowałem trochę koszyk mianowicie o obudowę z tej za 130 do tej za 73 bo jakoś tak w cenie się mieści xD A i jak coś ty pewny że gtx bd lepszy niż jakaś inna karta graficzna w tej cenie ? RX470 ale to chyba 100 albo 150 złocisza więcej i będzie narzut sterownika na CPU, więc zostań przy 1050Ti, a obudowę bym zmienił na coś co nie potnie ci rąk jak źle złapiesz podczas grzebania w środku bo PC'ta raz na pół roku zaleca się czyścić sprężonym powietrzem i przynajmniej raz w roku zmienić pastę termoprzewodzącą na CPU jak i GPU 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moki Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 RX470 ale to chyba 100 albo 150 złocisza więcej i będzie narzut sterownika na CPU, więc zostań przy 1050Ti, a obudowę bym zmienił na coś co nie potnie ci rąk jak źle złapiesz podczas grzebania w środku bo PC'ta raz na pół roku zaleca się czyścić sprężonym powietrzem i przynajmniej raz w roku zmienić pastę termoprzewodzącą na CPU jak i GPU Dobra dzięki za pomoc :) Ps temat zamknąć czy sam się zamknie czy co?xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vgz Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Dobra dzięki za pomoc :) Ps temat zamknąć czy sam się zamknie czy co?xD Sprawdź na dole koło więcej opcji jeśli nie to akurat na tym forum jest tak że moderator forum musi zamknąć temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moki Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Sprawdź na dole koło więcej opcji jeśli nie to akurat na tym forum jest tak że moderator forum musi zamknąć temat. Spk https://www.morele.net/inventory/info/wji0ld/ Zobaczysz czy to na pewno to bo mogłem coś kliknąć niechcący Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vgz Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) Spk https://www.morele.net/inventory/info/wji0ld/ Zobaczysz czy to na pewno to bo mogłem coś kliknąć niechcący Jest Dobrze Jeszcze wpisz w kodzie promocyjnym to ZKSOGF6DI4 ale to już przy zamawianiu Edytowane 8 Marca 2017 przez vgz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moki Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...