Niebieskid Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Witam, jaki dysk polecacie w tej cenie i czy 120gb starczy? Raczej gier nie będę na nim instalował, od tego mam twardziela. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoHannibal Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Ja bym jednak polecal doplacic troch i kupic GoodRam Iridium Pro 240GB. Jak faktycznie nie mozesz dolozyc to zostaje Ci ADATA SU800 128GB albo Patriot Spark 128GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Dołoż trochę i kup Goodram Iridium Pro 240GB lub A-Data SU800 256GB . A jak nie masz kasy to kup ww. Adatę w wersji 128GB . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niebieskid Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Mam trochę kasy ale nie wiem czy jest sens brania większego niż 120-128GB :unsure: A GoodRam CX300 120GB (SSDPR-CX300-120)?Adata odczyt ma spoko ale zapis tylko 300, choć i tak więcej niż na twardzielu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull3tproof Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Pojemniejsze SSD są bardziej opłacalne i zwykle oferują większą wydajność. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niebieskid Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Przekonaliście, biere Iridium Pro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Myślę, że trafna decyzja, bo Iridium Pro ma kości MLC, więc teoretycznie powinien być trwalszy. Ja natomiast nie dotykałbym tańszych GoodRamów z modeli na C, ponieważ dwa razy taki dysk na gwarancji wymieniałem. Ale może miałem pecha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niebieskid Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Dzięki za fachową pomoc, elektrodę omijam szerokim łukiem bo tam panuje kult zasilacza i mądrali co nic nie wnoszą do tematu B-) Tak że jeszcze raz dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOOB3K Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 Kolega z pracy tez wymienial kilka razy na gwarancji dysk z serii C od Goodram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfonor Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) Myślę, że trafna decyzja, bo Iridium Pro ma kości MLC, więc teoretycznie powinien być trwalszy. Do tego limit TBW to 600TB co jest ogromna ilością (ogólnie, ale też i względem konkurencji), więc wybór jak najbardziej sensowny. Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez swenor27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...