wiech Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 CZY KTOŚ MOŻE MI POWIEDZIEĆ COŚ O ZAŚILACZU WINTECH WIN-400PS.CZY WARTO GO KUPIĆ ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 nie warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 CZY KTOŚ MOŻE MI POWIEDZIEĆ COŚ O ZAŚILACZU WINTECH WIN-400PS.CZY WARTO GO KUPIĆ ? powiem tak....ja o takim zasilaczu jeszcze nie slyszalem.Raczej nie warto.Wystrzegaj sie zasilaczy takich firm jak : codegen,L&C,rubikon,q-tec,deer(jedynie deer400Wjest wart swojej ceny - ok.130zl) zalezy tez jaki sprzet ma napedzac zasilka,bo jesli masz celka500 to chieftec 420W Ci sie nie przyda :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiech Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 W SKLEPIE ADAXA KOSZTUJE 290zł,czy to nie za dużo jak na słaby zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 W SKLEPIE ADAXA KOSZTUJE 290zł,czy to nie za dużo jak na słaby zasilacz. za taka kase kupisz juz chieftec'a 420W ( www.chieftec.pl ) ,konkretna i sprawdzona zasilka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiech Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ale mogłem go kupić za 140Zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 twoja kasa - twoje ryzyko :D juz lepiej kup fortrona na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiech Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 pewnie macie racje,a co myślicie o ENHANCE ENS 460W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 CZY KTOŚ MOŻE MI POWIEDZIEĆ COŚ O ZAŚILACZU WINTECH WIN-400PS.CZY WARTO GO KUPIĆ ? powiem tak....ja o takim zasilaczu jeszcze nie slyszalem.Raczej nie warto.Wystrzegaj sie zasilaczy takich firm jak : codegen,L&C,rubikon,q-tec,deer(jedynie deer400Wjest wart swojej ceny - ok.130zl) zalezy tez jaki sprzet ma napedzac zasilka,bo jesli masz celka500 to chieftec 420W Ci sie nie przyda :wink: Rubikon, X-Power, Impact = Codeshit ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 wiech uparles sie na jakies maloznane firmy ktore pisza na swoich zasilakch kosmiczne ilosci W a tak naprawde wiekszosc tych zasilek realnie daje okolo 2/3 max tego co na nich napisane - niestety za jakosc trzeba placic - chieftec 360W = 360W realnie, fortron 300W = okolo 350W, codeshit 300W = max 250W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiech Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 DZIĘKI PRZEKONALIŚCIE MNIE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engus Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ten Enhance to pewnie na allegro...gościu go kupił ponad miesiąc temu tez na allegro za 200pl i nie może go odpalić bo tam jest wtyczka 24 pin (EPS12V) zamiast standardowego ATXa i bez przeróbki nie da się tego podłączyć do normalnego PCta. Ja też to licytowałem wtedy...wygrał o 1pln i po tygodniu się odezwał czy bym od niego nie odkupił...orientuję się mniej więcej jak to przerobić, podesłałem mu materiały...ale jak widać znów próbuje szczęścia na allegro. Poza tym...obstawiam że ten zasilacz jest więcej niż "słyszalny"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 :oops: Kurde, ja kupiłem w tą sobote Q-TEC 450W Dual Fan Gold...Wymieniać go? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 a na co mozesz? bo jak najakiegos winetecha to nie warto :D ale jak mozesz na jakis formowy to wymieniaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Właściwie to jeszcze nie wiem co kolo innego ma, ale mam miesiąc na roszady. Naprawde to takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>o? +12V mam 12,350-12,410. Chyba go jeszcze potrzymam i pomęcze, szykują się twarde mnożniki i dalsze kręcenie Athlona, zobacze po tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 to nie chodzi o trzymanie napiec - bo napiecia moze trzymac swietnie - ale w pewnym momencie pojdzie z dymem - i bedzieszmial farta jak tylko zasilek sie zjara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...