Gość koleszko Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 Gdy chcę pobrać microsoft visual c++ to wyskakuje mi I obojętnie czy klikne tak lub nie to mi restartuje kompa PS. To windows 8.1 pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 Odinstaluj AVG, zrestartuj i zainstaluj ponownie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleszko Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 Nie posiadam avg :/ Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 A miałeś kiedyś/próbowałeś zainstalować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleszko Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 Miałem ,usunąłem Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 https://support.avg.com/SupportArticleView?l=pl&urlname=How-to-uninstall-AVG Spróbuj pobrać tego toola z pkt. 1 - prawdopodobnie installer AVG nie usunął jakiegoś klucza rejestru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleszko Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 Tym usuwałem Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2017 To wariant 1: regedit.exe ctrl+f i przeglądasz wszystkie klucze/wartości zawierające ciąg avg - może ich trochę być - ze szczególnym uwzględnieniem kluczy wymienionych tutaj: https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa376977(v=vs.85).aspx oraz klucza HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager Wariant 2: ściągasz procmona: https://technet.microsoft.com/pl-pl/sysinternals/processmonitor Ustawiasz go na filtrowanie aktywności procesu instalatora C++ runtime oraz msiexec i patrz patrzysz, jakie klucze rejestru są przez nie otwierane, zwłaszcza chwilę przed wystąpieniem tego błędu. W którymś z nich jest odpowiedź. Lub prawdopodobnie najprostsze rozwiązanie - wpisujesz dokładny tekst komunikatu w google i czytasz. Jest mały cień szansy, że jesteś jedyną osobą, która miała taki problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleszko Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 A nie ma innych (czyt. Łatwiejszych) sposobów? Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka I tak jeszcze zapytam żeby nie zakładać nowego tematu ;nie mogę aktywować win 8.1 pro , podrzuci ktoś uniwersalny kluczyk? Lub coś co działa Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 W tym momencie moja cierpliwość się wyczerpała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...