sector Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ma ktos takie cos :D ? wszedzie szukalem ale nie moge znalesc :/ najbardziej mnie interesuje DVDRip :) moze ktos chcialby sie wymienic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ma ktos takie cos :D ? wszedzie szukalem ale nie moge znalesc :/ najbardziej mnie interesuje DVDRip :) moze ktos chcialby sie wymienic ?moja siostra pewnie ma, ale teraz jej nie ma bo wyjechala do finlandii na wakacje i najakis festiwal zespolow w tym stylu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ma ktos takie cos :D ? wszedzie szukalem ale nie moge znalesc :/ najbardziej mnie interesuje DVDRip :) moze ktos chcialby sie wymienic ?moja siostra pewnie ma, ale teraz jej nie ma bo wyjechala do finlandii na wakacje i najakis festiwal zespolow w tym stylu :wink::D a ma nagryware ? :D i kiedy przyjedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ma ktos takie cos :D ? wszedzie szukalem ale nie moge znalesc :/ najbardziej mnie interesuje DVDRip :) moze ktos chcialby sie wymienic ?moja siostra pewnie ma, ale teraz jej nie ma bo wyjechala do finlandii na wakacje i najakis festiwal zespolow w tym stylu :wink::D a ma nagryware ? :D i kiedy przyjedzie :Dza dwa tygodnie chyba, bo przed finlandia byla jeszcze w wawie na Type O negative Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 :o niezla masz siostre :D zapytaj jej jak przyjedzie czy ma !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 :o niezla masz siostre :D zapytaj jej jak przyjedzie czy ma !!oki doki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ja mam koncercik :) Nightwish - From Wishes To Eternity Live (Dvdrip; Divx) Cyberart z edonkey sciagane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Mi tez sie gdzies wala na polce .. j/w DVDRip :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Mi tez sie gdzies wala na polce .. j/w DVDRip :>jakis ac3 ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 zwykly lame mp3 decoder (ACM) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 zwykly lame mp3 decoder (ACM)lamerskich koderow uzywasz ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 lama jaka jest kazdy widzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 ja mialem a skasowalem. niestety moze trafilem na kiepska wersje bo dzweik byl w mp3 a preferuje raczej ac3 (to jest godzina wiec mogli sie postarac) co do obrazu rowniez nie bylem zadowolony kodowanie divx 3.11 i kwadraty :( wie ktos czy jest moze lepsza wersja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 ehhh nie jest tak zle mozna spokojnie sluchac i ogladac :P :P jak chcesz pelen full wypas to kup sobie plytke dvd i bedziesz mial to co chcesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 heheh od tego jest divx zeby nie kupowac ;). czasem jak cos jest dobre mozna kupic ale mialem usilne wrazenie ze na koncercie grali z playbacku :) a tak to wole sobie juz zapuscic plytke na ktorej jest dokladnie to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 heheh od tego jest divx zeby nie kupowac ;). czasem jak cos jest dobre mozna kupic ale mialem usilne wrazenie ze na koncercie grali z playbacku :) a tak to wole sobie juz zapuscic plytke na ktorej jest dokladnie to samo.no i racja od tego jest divx :) ale hm..... co do wersji dobrej to sam nie widzialem ac3 :/ to lipa a obraz to najwyzsza rozdzielczosc jaka widzialem to chyba......... wlasnie znalazlem na eDonkey'u :) Nightwish_-_Over_the_Hills_and_Far_Away_(DVDrip AC3).avi - 576MB Nightwish-From.Wishes.To.Eternity.[live].AC3-DivX5.kreegee.CD1.avi - 689 MB - niestety 2 nie znalazlem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 edonkey to nie moja liga ja siedze na dc :) ale sprobuje poszukac lepszej wersji nie ma jak avi preview :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 edonkey to nie moja liga ja siedze na dc :) ale sprobuje poszukac lepszej wersji nie ma jak avi preview :)ja takze seidze na dc++ :) mozesz polecic jakies hub'y ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 siedze na wielu w zaleznosci od zapotrzebowan: therock1.dyndns.org proppen.no-ip.com galaxy.czechnetwork.net tnt1.udgnet.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 heheh od tego jest divx zeby nie kupowac ;). czasem jak cos jest dobre mozna kupic ale mialem usilne wrazenie ze na koncercie grali z playbacku :) a tak to wole sobie juz zapuscic plytke na ktorej jest dokladnie to samo. jak sie wsluchasz to nie jest to samo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 fakt ale lepiej troche gorzej za darmo niz lepiej za 100zl :o chyba ze komus sie bardzo podoba to kupuje DVD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ja jestem bardzo wybredny jezeli chodzi o wszelakiego rodzaju filmy :) ale tez nie bede wydawal kasy na dvd po prostu poczekam az ktos zrobi lepszego rip'a that's all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 napewno zrobil tylko nie kce go dac innym :D lob nie siedzi na dc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...