RapManJak Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 Jak w temacie. Zastanawiam się w cenie do tych 2400zł, co myślicie o zakupie Inno3D iChill? X3 czy X4? X4 nie jest jakoś mocno głośniejszy biorąc pod uwagę to, że zawiera mały wiatraczek a to one lubią być głośne? Czy może Zotac AMP! Edition? Zależy mi na stosunkowo cichym i chłodnym modelu i też nie najdroższym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) MSI Armor, mogę ręczyć za TwinFrozrV,miałem go 980Ti która ma sporo większe TDP niż 1080 ale kultura pracy była dobra (w końcu to TwinFrozr, kultura musi być :wink2: ). Teraz mam GTX 1080 Jetstream i jest cichy jak mysz. Na fabrycznych ustawieniach masz 1974MHz i wiatrak na 38-40%. Palit ma jednak backplate i jednak trochę wydajniejsze chłodzenie,które w testach jest na równi z TwinFrozrVI z serii Gaming X. Na bank wolałbym te dwie od Inno3D z akcentem na Palita. Edytowane 12 Marca 2017 przez Novice 1 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RapManJak Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 A co takiego jest złego w tym inno3d? Czym jest tak zniesławiona? Inne karty to niestety duża dopłata a Zotac AMP Ed to chyba jest dość ciepły w porównaniu do innych nonrefów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull3tproof Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2017 Te karty od Inno3D całkiem nieźle się prezentują. Mankamentem jest 2-letnia gwarancja. Jeśli Cię to nie zrujnuje, to możesz rozważyć zakup MSI GTX 1080 Gaming. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...