igorkozian Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) Witam, temat wałkowany podejrzewam jakieś 100k razy, ale prosiłbym drodzy forumowicze o pomoc. Posiadam Macbooka z firmy, który spełnia wszystkie swoje obowiązki biznesowe, natomiast chciałbym coś kupić do gry w H1Z1 ze znajomymi, także proszę o pomoc Nie potrzebuję napędu na płyty. Zastosowanie komputera: H1Z1, LolMaksymalna kwota: 2000-2500Kiedy zamierzam kupić komputer?: Najlepiej dzisiajKtórych części potrzebuję: Sama jednostkaCzy będę podkręcać sprzęt?: WątpięRozdzielczość mojego monitora: Aktualnie Samsung full hd 21,5Specjalne wymagania: Chciałbym, żebym mógł komfortowo grać w H1Z1, ewentualnie czasami jakiś AutoCad do mniej wymagających spraw. Liczę na Waszą pomoc!Pozdrawiam Jeśli można prosić to najlepiej zestawy z x-kom, ponieważ mam pod domem galerię z tym sklepem. Edit:Skleiłem coś takiego:http://i.imgur.com/dTMSzNs.png Prosiłbym o opinie. http://i.imgur.com/RtpQzI5.png druga opcja Edytowane 16 Marca 2017 przez igorkozian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polska12345 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Lepszym wyborem byłby takie coś http://www.morele.net/inventory/info/yjCfBL/ (100zł ponnad budżet).Jeśli nie masz tylu pieniądzy na komputer to zmień kartę na najtańszego gtx 1050ti,który do h1z1 spokojnie wystarczy Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okrej Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Takie sugestie ode mnie. Dla H1z1 8GB ramu to zupełnie minimum, czysty system z odpaloną gierką zajmuje ~7.5 GB. Sporo się zyskuje na SSD podczas lądowania - rzadziej jest taki efekt jakby spadochron zaczepił o coś i postać nie mogła spaść na ziemię. Niestety nie wiem, czy Pentium 2/4 da radę, i5 7400 sprawdzi się na pewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Humek Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2017 Do H1Z1 myśle, że warto zejść do GTX 1050 Ti, to i tak nie jest gra, gdzie detale są najważniejsze, a zaczynają z 16 GB RAM w tej grze wypada to korzystniej: INTEL I5 7400 BOX ASUS GTX 1050 Ti 4 GB GEIL 2x8 GB 2400 MHz CL16 SILENTIUMPC BRUTUS M10 PUREBLACK TOSHIBA 1 TB SATA 600 OCZ COREXSTREAM 500W ASROCK H110M-DGS 2654 zł - Aktualizacją BIOS nie musisz się przejmować, sklep robi ją za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCmaster Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2017 @Humek Fajny zestaw i chyba też sobie taki kupię, tylko napisz coś więcej o tej aktualizacji biosu (trzeba jakoś pisać do esc.pl, żeby zrobili, podać jakiś kod albo coś), jak ze złożeniem i dostawą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...