Reaven Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Witam Chciałbym kupić nowy router i WiFi, mam internet z orange, transfer to około 40mb/s. Aktualnie używam funbox'a 3.0 oraz jakiegoś taniego wifi na usb. Gram w cs'a 24/7, więc najbardziej zależy mi na niskim pingu, więc co proponowalibyście kupić? Budżet na te dwa urządzenia to około 400zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogeta2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Cześć, 40 Mb/s czy 40 MB/s bo to duża różnica. Przy drugiej opcji musiałbyś mieć Orange Światłowód. Napisz poprawną wartość a pomogę Tobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaven Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Mam światłowód opcja do 80Mb/s, ale wiadomo nie odbiera full, więc mam około 40Mb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Mam światłowód opcja do 80Mb/s, ale wiadomo nie odbiera full, więc mam około 40Mb/s Nie masz światłowodu, a VDSLa. Oferty ze światłowodem w Orange zaczynają się od 100 Mb/s. W jakiej odległości od komputera znajduje się komputer z którego korzystasz? Jakie przeszkody są pomiędzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaven Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Funbox stoi około 15-20m od komputera, przeszkody to głównie jedna ściana i szafka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...