Skocz do zawartości
Ulcaster

ciekawa oferta

Rekomendowane odpowiedzi

no wiesz to napewno firma lowendowa a nie wiadomo jak w niemczech jest z vatem ile go maja itd. itp. zauwaz ze np.: prolink kosztuje 82 ojro (jakies 350 pln) czyli nie wiele wiecej niz ten terratec podczas gdy w polsce ta sama wersja okolo 470 pln to samo MSI tam 97E czyli jakies 417 pln podczas gdy w polsce okolo 660 pln 8O.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nie wiem, czy terratec to firma low-endowa.

raczej wrecz przeciwnie.

na pewno nie moze sie z nia rownac prolink.

a to ze nie jest znana w polsce to kwestia czasu. Terratec od niedawna robi karty graficzne, a co do jakosci ich produktow do dzwiekowki chyba swiadcza najlepiej.

cena wynika nie z jakosci, a raczej z tego, ze to stara karta, jeszcze z agp4x.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nie wiem, czy terratec to firma low-endowa. raczej wrecz przeciwnie.

na pewno nie moze sie z nia rownac prolink.

a to ze nie jest znana w polsce to kwestia czasu.  

cena wynika na z jakosci, a raczej z tego, ze to stara karta, chyba jeszcze z agp4x

wiesz sugerowalem sie cena tymbardziej, ze karta ma obsluge agp x8 a czy prolink sie z nia rownac moze czy tez nie to sie nie wypowiadam bo nie mialem terrateca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mialem prolinka. Terrateca widzialem dzwiekowki i slyszalem, grafiki nie dotarly do polski jeszcze chyba. Czytalem recenzje tylko. Wiem, ze to nie wiele, ale firma ma niezla renome na swiecie, mysle, ze to dobry zakup

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mialem prolinka. Terrateca widzialem dzwiekowki i slyszalem, grafiki nie dotarly do polski jeszcze chyba. Czytalem recenzje tylko. Wiem, ze to nie wiele, ale firma ma niezla renome na swiecie, mysle, ze to dobry zakup

no wiesz leadtek robi swietne grafy ale np.: mobos tej firmy to rzadne rewelacja wiec w ten sposob tez sie sugerowac nie mozna. No ale koniec tego OT za ta cene mysle ze zakup bedzie OK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do grafik leadteka, to wybralbym raczej inna (zanizane czestotliwosci, przynajmniej kiedys).

Ale masz 100% racji, nie mozna pisac o czyms, czego sie nie widzialo na oczy ;) chociaz nadal mysle, ze firma terratec robi sprzet wysokiej jakosci, moze nie bedzie sie krecic jak gainward, ale chociaz mozna miec nadzieje, ze obraz bedzie ostry i nie padnie szybko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazłem ciekawą forte tylko nie wiem czy warto....

Mianowicie chodzi tu o karte Terratec Mystify 4200 283zł (65,9 euro)

Pytanie brzmi gdzie jest haczyk ?

Nie ma...

66 euro - nie doczytales ze + 6 euro wysylka a poza kraj pewnie 3 razy tyle, cena to cena NETTO + nasz VAT (22%) + nasze CLO (chyba 30%)...

z 283 zrobi Ci sie 783 :-)

Jeszcze za produkt Retail, trudno przewidziec jak to dotrze i czy dotrze w ogole.

Najciekawsze jest ze sam producent podaje cene 179euro

66 a 179 to troszke roznica.

Interes raczej bardzo kiepski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazłem ciekawą forte tylko nie wiem czy warto....

Mianowicie chodzi tu o karte Terratec Mystify 4200 283zł (65,9 euro)

Pytanie brzmi gdzie jest haczyk ?

Nie ma...

66 euro - nie doczytales ze + 6 euro wysylka a poza kraj pewnie 3 razy tyle, cena to cena NETTO + nasz VAT (22%) + nasze CLO (chyba 30%)...

z 283 zrobi Ci sie 783 :-)

Jeszcze za produkt Retail, trudno przewidziec jak to dotrze i czy dotrze w ogole.

Najciekawsze jest ze sam producent podaje cene 179euro

66 a 179 to troszke roznica.

Interes raczej bardzo kiepski.

hahahahah

Myślisz ,że ja sprowadzam karte do Polski :) (chyba masz mnie za dxxxxx)

Mam tam rodzine ,więc nie muszę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...