Gonzo91 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2017 Witam.Mam mały problem,otóż nie mowę wejść do biosu.Według instrukcji powinno wcisnąć się F1 przed logiem ale niestety żadnej reakcji.Także próbowałem F2,F12 i pozostałych i także to nie skutkuje. Wciskałem też ten mały przycisk obok włącznika i próbowałem na samym zasilaczu jak radził-taka sama reakcja a raczej jej brak. Za pomocą Entera wszedłem w jakiś extended bios czy coś takiego,ale tam nic nie ma(1 jakaś opcja i exit) Może ma ktoś z was jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2017 na wyłączonym lapku trzymaj F1 włącz lapka cały czas trzymaj F1 aż do dźwięku wejścia w bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2017 Możliwe że opcje wejścia do biosu albo wyłączenia fastboota trzeba uruchomić z poziomu OS . Miałem tak na Asusie A555 z Win 8 na pokładzie , lapek za chiny nie reagował na klawisze podczas startu kompa - wyświetlało się tylko przez chwilę logo Asusa a potem już ekrany z Win . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2017 to też, szczególnie jak jest włączony fast boot, ale zakładam, że autor już o tym coś tam wie i czytał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo91 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2017 z F1 0 reakcji . Jak to opcję wejścia do biosu albo wyłączenia fastboota z poziomu systemu aktywować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2017 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo91 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2017 Też nic nie daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...