AdamKKK Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2017 Witam Mam pytanie ponieważ składam swój pierwszy komputer i chyba coś źle podłączyłem bo dioda HDD zamiast mrugać świeci stałym światłem? Co może być tego przyczyną dodam że jeśli podłącze kable na odwrót dioda w ogóle nie świeci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2017 Może podłączyłeś ją pod PWR_LED? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamKKK Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Może podłączyłeś ją pod PWR_LED? Nie, wszystko jest dobrze płyta to z270 m3, problem wystąpił po odłączeniu kabli bo musiałem coś przestawić w obudowie. Edytowane 23 Marca 2017 przez AdamKKK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...