Kamil1306 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 Nie wiem czy to dobry dział, ale mam szybkie pytanie. Mam zainstalowane 3 gry na dysku, mam drugi dysk na którym zamierzam postawić na nowo windowsa i teraz pytanie. Czy te gry które mam teraz na dysku będą działać ? Specyfikacja komputera też się zmieni, bo zmieniam mobo procesor i ram, ale system będzie ten sam(windows 10 64bit) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 Wszystko zależy od konkretnej gry - jedna bez problemu tak zadziała a inna będzie wymagać reinstalacji . 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PaweelOS Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2017 Większość gier, będzie wymagać reinstalacji, lub też nie odpalą się prawidłowo, gdyż będzie brakować jakiegoś pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2017 Kiedyś jak zmieniałem kompa z c2d na ivy, to większość gier zainstalowana na dysku D działało. Chociaż przy niektórych dało się odczuć pewną chropowatość przy odpalaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwot Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 Wszystko zależy od gry, czy miala ona jakieś pliki poza swoim głównym katalogiem. Sprawdz na starym dysku czy np w dokumentach nie ma folderu związanego z daną grą, jeśli jest, zrób kopie. To tylko 3gry być może uda się zachować wszystkie. Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...