P3le Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Trafila do mnie plyta glowna Chaintech 7NJS Zenith mostki A3 ... Zlozylem prowizorke na biurku aby ja sprawdzic, popodlaczalem wszystko ... Wlaczam kompa a tu nic ... monitor nic nie wyswietla ... wiatraki od chipsetu i procka sie kreca ale na monitorze ciemnosc sprawdzalem to na dwoch kartach graficznych gf4 ti 4200 i gf2 mx 400 ale i tak nie chce zaskoczyc ... Napiszcie co trzeba zrobic aby komp dzialal ... a moze plyta jest z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a ? Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Trafila do mnie plyta glowna Chaintech 7NJS Zenith mostki A3 ... Zlozylem prowizorke na biurku aby ja sprawdzic, popodlaczalem wszystko ... Wlaczam kompa a tu nic ... monitor nic nie wyswietla ... wiatraki od chipsetu i procka sie kreca ale na monitorze ciemnosc sprawdzalem to na dwoch kartach graficznych gf4 ti 4200 i gf2 mx 400 ale i tak nie chce zaskoczyc ... Napiszcie co trzeba zrobic aby komp dzialal ... a moze plyta jest z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a ? Pozdro moze .... a probowales clear CMOS? sprawdzales czy wszystkie czesci sa sprawne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Clear CMOS byl ... nic sie nie zmienilo caly czas czarny ekran ... nawet monitor nie startowal Czesci sa w 100% sprawne ... przekladalem je z kompa stojacego obok ... po wlozeniu spowrotem do kompa wszystko dziala ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Gadalem z gosciem od ktorego ja mam to powiedzial ze ja wysle do servisu ... ale nadal ciekawi mnie od czego to moze tak byc ... jak ktos zna odpowiedz to niech napisze pozdro ... dadam ze na wyswietlaczu kodow jest caly czas FF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Dodam jeszcze ze komp byl skladany na tzw prowizorke ... nie w obudowie tylko na piance na biurku ... jakby to moglo byc tego przyczyna to napiszcie ... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 a moze zasilacz za slaby ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Zasilacz powinien byc dobry ... Modecom 350 Wat ... shit ale Epoxa 8rda+ uciagnal dodam ze nie mialem do tego zasilacza nic oprocz plyty podlaczone ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Pianka nie bedzie raczej przyczyna,. bo nei przewodzi pradu. Ja juiz nie raz mialem kompa na biurku, po prostu na biurku, bo bude robilem, i wszystko dzialalo. Podejrzewam, ze moze cos ze slotem AGP nie tak. Bo dziwne ze nawet monitor nie startuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 nie chce ci straszyc ale moze proca ukruszyles albo spaliles??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 albo poprostu podłącz kabel vga do grafy???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 jak na wyswietlaczu jest FF to cos z plyta musi byc nie tak ,bo to oznacza brak bledow ,a skoro wszystkie czesci sa sprawne to nie ma bledow wiec sama plyta padla ,lub nie podlaczules jakiegos kabla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 a od razu masz FF czy dopiero po chwili a wczesniej cos przelatuja kody - bo jak od razu to bym podejrzewal zwalona plyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 od razu na dzien dobry wali FF ;) zle czesci ... nie mozliwe przekladalem je z komputerow stojacych obok na chaintechu nie dzialalo a jak spowrotem przelozylem to dzialalo ... zle podloczenie tez nie ... bo robilem wszystko zgodniee z instrukcja bo juz zwatpilem ;) To musi byc zwalona plyta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...