k2group Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Chciałbym zamontować mały wiatraczek na sciance obydowy, naprzeciwko procka. Czy zamontowanie go na plexi nie byłoby problemem? Jakiej grubości powinno być plexi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Dobrze widzę? Chcesz sam ZROBIĆ wiatrak z plexi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Dobrze widzę? Chcesz sam ZROBIĆ wiatrak z plexi ?nie samemu zrobic wiatrak tylko zamontowac go w boku z plexi :) grubosc powinna byc IMHO minimum 3 mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Dobrze widzę? Chcesz sam ZROBIĆ wiatrak z plexi ?nie samemu zrobic wiatrak tylko zamontowac go w boku z plexi :) grubosc powinna byc IMHO minimum 3 mm Żeczywiście. Po co było tyle pić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Plexi na boku powinna być minimum 4mm bo mniejsze grubości są bardzo elastyczne przez co wyginają się łatwo, czwórka jest juz dość sztywna. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Plexi na boku powinna być minimum 4mm bo mniejsze grubości są bardzo elastyczne przez co wyginają się łatwo, czwórka jest juz dość sztywna. Pozdrawiam a co on bedzie po tym skakac ?? 3 mm w zupelnosci wystarcza skad wiesz jaka duza bedzie ta szyba ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 J mam 3mm szybke prawie cały boczek(tylko mocowania od obudowy a takto to plexia) i miałem wiatrak (teraz niemam już) i siedział stywno!!! 3 wystarczy w zupełności, na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasut Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Przy pleksi 280x220 o grubości 3 mm nie mam problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Ja przekornie polecę plexie powyżej 3mm. Mi 3mm pękła właśnie wokół wentylatora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...