KurczaQU Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Witam, zakupiłem LogiLink® USB 2.0 Hub 4-Port do podłączenia peryferiów PC. Niestety ten hub jest na tyle lekki, że przeciążają go wiszące kable. Zastanawiając się nad rozwiązaniem tego problemu pomyślałem, że mógłbym przykleić mu od spodu na kropelce mocny magnes i pod biurko włożyć drugi tak aby trzymał się w jednym miejscu. Pytanie moje brzmi czy działanie magnesu nie będzie źle wpływać na inne sprzęty na biurku tj. monitor, komputer, mikrofon itd. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Magnes mu nie zaszkodzi, ale nie lepiej użyć jakiegoś samoprzylepnego rzepu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KurczaQU Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Własnie chodzi o to, że nie chciałbym kleić do biurka nic na stałe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Ewentualnie biurko nie ma jakichś otworów / rurek żeby zaczepić hub za pomocą opasek zaciskowych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...