P0tw0rek Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam mam problem z procesem alg.exe nie wiedzieć czemu zużywa mi 90+% Procesora. Gdy włączam menadżera urządzenia wartość ta spada a sam proces się wyłącza. Sprawdziłem to w menadżerze zasobów więc nie ma mowy o pomyłce że coś jest z tym procesem nie tak. Czy ktoś ma jakieś rady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Czy ktoś ma jakieś rady? Może przejrzyj dwa - trzy tematy w tym dziale? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0tw0rek Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 oki naprawione przepraszam za zamieszanie kaspersky pomógł znaleźć plik podszywający się. Temat do zamknięcia i dziękuje panu moderatorowi za to że mnie zmusił do działania :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Spoko, na przyszłość od razu przygotuj logi z programów o których mowa w świeższych tematach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...