Ailambert Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam, Zastanawiam się nad kupnem monitora 4K LG 27UD68-W. Niestety ostatni mój monitor ma już na karku 8 lat, a przez ten czas nie śledziłem za bardzo rynku monitorów. Chciał bym zainwestować w coś przyszłościowego, na następnych kilka lat jednak za rozsądną cenę. Niestety nie wiem jak z jakością wyżej wspomnianego monitora i czy nie lepiej zainwestować w jakiegoś Della o niższej rozdzielczości. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Ailambert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 27" to trochę mało jak dla 4K . Do czego używasz kompa i jaki sprzęt masz dokładnie ? Bo co innego 4K dla grafika/webdesingera/programisty a co innego 4K do grania . 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ailambert Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Monitor będzie używany do grafiki 3d ( 3dsmax, vray ), 2d ( photoshop ) ale także do grania. Właśnie składam komputer do którego będzie on podlączony. Karta grafiki to gtx 1080ti, procek to i76800k lub Ryzen 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonim3d Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2018 i jak, kupiłeś? sprawdza się w 3ds max i photoshop do wizualizacji? jak odwzorowanie kolorów w druku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...