BezdomnyStudent Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witajcie. Mam grę Oblivion zgraną na płytę DVD i wszystko chodziło pięknie oraz cudownie, aż do dnia wczorajszego. Weszłam do gry, włączyłam sejwa, ale nie byłam w stanie używać w grze myszki (postać mi się nie obracała oraz nie mogłam przejść na tryb prowadzenia pierwszoosobowego). Stwierdziłam, że odinstaluję grę i zainstaluję od nowa. I teraz wyskakuje mi właśnie ów błąd CRC, pliku bodajże data7.cab. Można jakoś temu zaradzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Skoro występuje błąd CRC i dotyczy on właśnie tego pliku to obstawiam uszkodzony nośnik lub napęd . Spróbuj ręcznie zgrać zawartość płyty czy to zwykłym kopiowaniem czy softem do tworzenia obrazu płyt . PS. Temat o grze już jest . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witajcie. Mam grę Oblivion zgraną na płytę DVD Kup oryginał... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...