Gość Bogvel Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 18 godzin temu, KaszaWspraju napisał: Tak. Fajne te reklamy z Azjatkami. Ja też jestem szczęściarzem ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2018 Z jakiegoś powodu z forum zniknął temat : PPC 2017 uwagi Jakaś awaria? Czy może został z jakiegoś powodu usunięty? Szkoda, żeby wiele cennych uwag użytkowników na temat działania nowego silnika forum i nowej polityki jego władz tak po prostu przepadły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Pojęcia nie mam jakim cudem ten temat zniknął, bo sam go przywracałem, ale wyleciał nawet z bazy. Przywracam go z backupu. Nie rozumiem też komentarza o jakiejkolwiek "nowej polityce" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 1. Niedobrze, że od tak giną wam tematy. Dobrze by był sprawdzić, czy przytaczany nie jest jedynym!. 2. Przywrócony z backupu aktualny nie jest. 3. Przyznaje, że komentarz o "nowej polityce? był raczej zaczepny. Aczkolwiek ostatnim wątkiem poruszanym w ramach przytaczanego usuniętego tematu były "konta gościa". Których utworzenie do tej pory "władze" forum nie uzasadniły, czekam w dalszym ciągu. I raczej nie tylko ja. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2018 1. Dziękuje za troskę, to był jedyny. Źle zadziałała funkcja przywracania tematu a ktoś przypadkiem nacisnął przesunięcie tematu. 2. jest z dnia przed jego przypadkowego usunięcia 3. goście zostali usunięci z wszystkich działów oprócz jednego - automatyczny filtr antyspamowy nie dawał niestety rady. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) To go usuń ze wszystkich. Ile można czytać o zakupie Viagry. Trzymajmy jakiś poziom. ............. Edytowane 1 Marca 2018 przez Devil 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 Czy jest możliwe zrobienie, żeby kliknięcie na temat przenosiło do ostatniego nieprzeczytanego postu? Wiem, że teraz trzeba kliknąć na gwiazdkę, kropką czy inne kółko żeby tak się stało, ale wydaje mi się to mało intuicyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2018 W dniu 28.02.2018 o 14:11, marco napisał: 3. goście zostali usunięci z wszystkich działów oprócz jednego To coś n ie pykło, bo gość zaatakował 5 działów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2018 Rzeczywiście uprawnienia się nie zapisały w jednym segmencie. Koszmarne jest sterowanie uprawnieniami w ip.board - niestety. Przy okazji poprawiłem błąd - dla zarejestrowanych użytkowników pokazywała się reklama w pierwszym poście która wcześniej była tylko dla gości - tak być nie powinno i już jej nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Marusiak Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2018 Dochodzą do mnie skargi na użytkownika FxJ - regularne reflinki na stronach poświęconych zakupom laptopów i innych komponentów. Już sam fakt tak wątpliwego moralnie zarobku budzi we mnie mieszane uczucia, ale nie podoba mi się ten gość i gdyby to ode mnie zależało, już dawno by dostał bana. Możemy jakoś ukrócić jego zapędy? @marco 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 A ja potrzebuje tutoriala dla ulomnych jak mam usuwac posty/przenosic i zmieniac bo nie jest to dla mnie logiczne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2018 Jest problem z ciemnym motywem - Surface Dark. Zaden link nie dziala, a poukrywane elementy jak ustawienia wyszukiwania, ustawienia profilu - wszystko jest na wierzchu. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el caco Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2018 U mnie ten sam problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2018 W zakładce aktywność nic mi nie pokazuje, mimo że na głównej forum są nowe nieprzeczytane przeze mnie wątki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2018 To samo w Tapatalk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikss Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2018 Potwierdzam w tapatalku brak nowych postówWysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 Surface Dark poprawiony - przepraszam, moja wina. Co do aktywności - czekam na informacje ze wsparcia technicznego co się stało. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 Teraz jest ok, ale: -nie pokazuje ostatniej zawartości w profilu użytkownika. Obojętnie czy we własnym profilu czy kogoś. Lista ostatnich postów jest po prostu pusta. Tak samo po kliknięciu w "Zobacz Moją/Jego Aktywność" -logo PurePC w górnym lewym rogu forum coś się posypało. -przydałoby się jednak więcej skórek do wyboru. Chociaż zjedna o jakimś piaskowym kolorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2018 znowu nie ma ostatniej aktywnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2018 Potwierdzam. Piotr Fronczewski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Dnia 2.05.2018 o 17:00, FxJ napisał: @Damian Marusiak ależ oczywiście i nawet wiem z jakich kont (przejrzyj ich pw lepiej) hehe serio wkurza że dają oczywiście tylko mi minusy - przykład. Przecież to dokładnie taka sama sytuacja jak wcześniej z gajwarem... PS sam byś odpowiedział na chociaż jeden temat w tygodniu ;) I znowu widzę jakiś dziwnym zbiegiem okoliczności ktoś wyzerował panu fxj reputacje mimo, że nie zasłużył by w ogóle mieć konto na tym forum... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Od kiedy są plusy i minusy to jest brak dyskusj. Trochę się czepiasz chłopaka, robi swoją pracę, często udziela się, często trafnie, jak się z nim nie zgadzasz to proponuj coś innego i dyskutuj, inaczej forum będzie martwe. 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Minusy są jawne via Tapatalk. Co prawda informację dostajesz, że dany użytkownik "polubił twój post", ale to może być zarówno plus jak i minus.Mnie ostatnio "polubił" jakieś mikrob "vfsk" i tak się bawimy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 Dnia 7.08.2018 o 23:01, FxJ napisał: @Devil Twierdzisz tak po ilości minusów? Tylko 800 było od jednej i tej samej osoby (zbanowanej od dłuższej chwili), ręcznie nikt tego by nie zmieniał. Ja złożyłem propozycje by minusy były jawne, ja nie banuję więc mnie się obawiać nie musisz. Jak chodzi o minusy to powinienem zawołać @Gosu on też ma sporo, komuś testy topowych kart się nie podobają ;) ? Ja to nie patrzę na minusy, plusy bo nie ma to żadnego znaczenia. Przecież chociażby dział komentarzy PPC pod newsami, to jest istny raj dla hejterów i wiecznych narzekaczy. A, weź wyraź inne zdanie niż "wesoła banda" to zaraz Cię nawyzywają, prowokują itp. Już od dawna pisałem, że PPC ma straszną patolę pod komentami. Nie wiem skąd się to wzięło ale bardzo ubija klimat portalu, niestety. PPC widać ma w sobie coś co przyciąga masowo frustratów życiowych, co nie mam pojęcia bo portal jest ok i trzyma poziom sam w sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2018 Dnia 8.08.2018 o 03:55, radiergummi napisał: Minusy są jawne via Tapatalk. Co prawda informację dostajesz, że dany użytkownik "polubił twój post", ale to może być zarówno plus jak i minus. Mnie ostatnio "polubił" jakieś mikrob "vfsk" i tak się bawimy. Dzięki za hint , od jakiegoś czasu jakiś cieć regularnie minuje moje posty nie zależnie od zawartości , chyba się ktoś na mnie uwziął . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2018 Są powiadomienia, że dany użytkownik "polubił" twój post. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2018 Zakładka z dzwoneczkiem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 Dnia 8.09.2018 o 13:40, reyden napisał: Dzięki za hint , od jakiegoś czasu jakiś cieć regularnie minuje moje posty nie zależnie od zawartości , chyba się ktoś na mnie uwziął . https://forum.purepc.pl/profile/241600-sdfl/ Tak strzelam, ale myślę że to ten... pan. Co do Tapatalk to działa. Wczoraj wyłapałem plusa i podało dokładnie od kogo. Moze tak to wyłączyć całkowicie i zabrać reputacje. Chociaż przy obecnym ruchu na forum nie wiem czy jest sens. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 A ten jegomość to i mi słodzi. Wczoraj dostałem chyba 5 minusików od niego. Dziś się zdziwiłem, bo tylko jeden. A widocznie dzienną pulę dzielę też z innymi. :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 Tak to on . W ciągu 24 h zminusował moje posty 9 razy , choć nie wszystkie - obstawiam że nie wchodzi na profil danego usera i losowo daje minusy ( albo jak leci ) tylko to robi w forach / tematach w których on sam jest aktywny . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...