brachol Opublikowano 6 Grudnia Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia (edytowane) W dniu 5.12.2024 o 20:41, Caleb napisał(a): Odnośnie kwestii technicznych, to właściwym adresatem jest @ulisses Literki brakło w ksywie i wywołany został nie ten właściwy @ULLISSES ;) Przy okazji, coś emoty wysiadły. :) ;) ;] W dniu 5.12.2024 o 20:35, Grolshek. napisał(a): A ja przy 2560/1080 wreszcie czuję się komfortowo mogąc czytać cały tekst nie musząc patrzeć na wąziutki tekst pośrodku żywcem wyjęty z przedpotopowych 4:3 monitorów w kwadracie. Nic nie zmieniać Wszystko dobrze. Panorama niestety nie sprawdza się przy czytaniu tekstu. Edytowane 6 Grudnia przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Grudnia Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia No i teraz nie wiem - jedna osoba chce tak, inna inaczej. Jedyna opcja to skopiowanie motywu i zrobienie 2 wersji. Emoty rzeczywiście siadły - nie wiem czemu, sprawdzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 7 Grudnia Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia (edytowane) @ULLISSES, jeszcze jeden bug rzucił mi się w oczy. W widoku mobilnym w każdym poście przy ksywie powtarza się tekst "opublikowano X temu" - są obok siebie i nawet na siebie nachodzą. Samsung A52s, Brave. W trybie poziomym (pewnie już jakiś tabletowy widok się uaktywnia) jest ok, tzn. ten tekst występuje tylko pojedynczo. Można to również odzwierciedlić przez zmniejszenie szerokości okna przeglądarki na desktopie. Edytowane 7 Grudnia przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek. Opublikowano 7 Grudnia Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 22 godziny temu, brachol napisał(a): Literki brakło w ksywie i wywołany został nie ten właściwy @ULLISSES😉 Przy okazji, coś emoty wysiadły. 🙂 😉 ;] Panorama niestety nie sprawdza się przy czytaniu tekstu. Dziwne. U mnie się sprawdza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...