aqua Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witam Mam od niedawna pewny problem z moim PC. Podczas grania czasami potrafi sam się wyłączyć i po sekundach włączyć. Co może być jego przyczyną? Jeżeli chodzi o grę to jest to Warframe. Wymagań kosmicznych nie ma, aczkolwiek dzieje się dosyć sporo na mapie. Wręcz bardzo dużo, niekiedy taka "zadyma" że nie wiadomo co robić.. Ale zawsze normalnie komputer dawał sobie radę bez problemów.. Czasami po prostu stojąc w statku, gdzie nic się nie dzieje też potrafi się wyłączyć.. Dzieje się to raz na kilka dni.. Możliwe, że może poruszyłem kable podczas ogólnego czyszczenia PC i czasami nie stykają czy jakoś tak? Czy były spadki napięcia w mojej miejscowości? Tak. Czy zasilacz był czyszczony od nowości? Nie - dziś 09.04.2017 przedmuchany.. Tak na oko ma 1.5 roku plus / minus, nie wiem dokładnie.. Procesor i3-3220Karta graficzna R9 270x OCPłyta główna ASRock H61M-VG4 Pamięć GoodRam Play DDR3 12GB 1600MHz CL9 + CL10Zasilacz Corsair VS Series 450W 80PLUS 120mm FANMonitor 1280x1024 LGObudowa Zalman T3 (ZM-T3) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...